Spring naar de inhoud
Video on-demand opleiding: Essentiële oliën aankopen: kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Programma en boek
13 augustus 2023 - bijgewerkt op 17 augustus 2023 door 
Citeer als: De Vuyst, G. (2023) Bittere sinaasappel essentiële olie bij angst – Van onderzoek naar praktijk. Aroma Blog. https://geertdevuyst.be/artikel/bittere-sinaasappel-essentiele-olie-bij-angst-onderzoek-ling-tan-2023/

Bittere sinaasappel essentiële olie bij angst – Van onderzoek naar praktijk

In een systematische review en meta-analyse uit juni 2023 vergelijkt een Chinees team rond Ling Tan de doeltreffendheid van 10 essentiële oliën bij angst. De onderzoekers besluiten dat de inhalatie van essentiële oliën effectief is bij het verminderen van zowel toestandsangst als angstdispositie.
Dit is een Aroma Plus artikel, exclusief voor Aroma Plus abonnees
Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo,

Ik ben Geert. Ik geef opleidingen over essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie en wellbeing workshops rond geurbeleving in bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

→ Schrijf in op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, Aroma Talks en Aroma Blog artikels.

→ Lees ook de tweewekelijkse  Maandagochtendnieuwsbrief: start je week met een frisse kijk op geurbeleving, essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Geert