Spring naar de inhoud
Opleiding Formuleren met essentiële oliën – De kunst van het mengen: live-stream + video replay – schrijf in per lesdag Programma en inschrijven

Geert De Vuyst

Opleidingen | Publicaties
Aroma-fytotherapie

Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo, ik ben Geert.

Ik bied opleidingen over essentiële oliën en hun toepassingen in de aroma-fytotherapie en wellbeing workshops rond geurbeleving aan bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

→ Ben je particulier, therapeut of zelfstandige? Plan je opleidingen met certificatie op twee studieniveaus.

→ Ben je actief in een bedrijf, organisatie of het onderwijs? Ontdek de unieke workshops waarin ik elkeen uitnodig tot een hernieuwde impuls in het professionele en persoonlijke leven.

→ Ben je liefhebber van medicinale planten en hun toepassingen, lees aroma – Het tijdschrift.

→ Je aroma-phyto merken succesvol maken in de Franstalige en Nederlandstalige b2b en consumentenmarkten? Sinds 2010 zet ik mijn markt- en klantgerichte expertise in voor merken en ondernemingen die resoluut inzetten op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers en klanten. Neem contact op voor projectwerk en langlopende samenwerkingen, Engels / Nederlands / Frans: bel +32 477 930 255 of e-mail hello@geertdevuyst.be

Geert

Contacteer me:

Tel. +32 477 930 255 (België)

E-mail hello@geertdevuyst.be

Een verhaal

Geert studeerde MSc in de industriële wetenschappen en werkte 15 jaar als ingenieur in marketingfuncties in de internationale hightech wereld. Geboeid door de Franse cultuur verhuisde hij als twintiger naar Toulouse waar hij 11 jaar verbleef.

Op zoek naar het eigen pad startte hij in 2005 de meridiaanshiatsu therapeutenopleiding bij de Ecole internationale Shiatsu Yoga Mediterraneo (Toulouse, Frankrijk). Bij zijn verhuis naar West-Vlaanderen (België) vervolgde hij de Shiatsu opleiding bij Iokai Shiatsu (Parijs, Frankrijk). Naast zijn zelfstandige bedrijfsactiviteit runde Geert tot 2021 zijn succesvolle praktijk voor westerse & Shiatsu massagetherapie Massage Therapy Center.

Sinds 2010 zet Geert zijn markt- en klantgerichte expertise in voor merken en ondernemingen die resoluut inzetten op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers en klanten.

In 2016 volgt Geert de zesdaagse opleiding “Aromathérapie scientifique médicale” bij het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux (Enghien, België). Sindsdien legt hij zich toe op de studie, het onderwijs en de praktijk van geurbeleving, essentiële oliën en aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie in dagelijkse leef- en werksituaties.

In 2018 creëert Geert de tweedaagse opleiding voor professionals “Application thérapeutique des huiles essentielles par voie cutanée et par le massage” in het eerder genoemde Collège, waarin hij de cutane toepassing van essentiële oliën bij stress en musculoskeletale pijnen kadert in een therapeutisch protocol.

Sindsdien geeft Geert opleidingen, online (live-stream) en op locatie, in het Nederlands en het Frans.

In 2019 introduceert hij het vak Aromatherapie in de “Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement” bij VIVES Hogeschool (Kortrijk, België).

Sinds 2021 publiceert Geert in OrthoFyto, het vaktijdschrift in Nederland en België voor artsen, therapeuten en (para)medische professionals werkzaam of geïnteresseerd in preventieve gezondheidszorg en integratieve geneeskunde.

In 2023 publiceert Geert aroma, het educatief tweemaandelijks tijdschrift over essentiële oliën en aromatische planten in de aromatherapie en de fytotherapie, in het Nederlands en het Frans.