Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) online live-stream 9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023 Info & inschrijven

Opleidingen

Geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie, complementaire massagetherapie*

Wetenschap + Frans pionierswerk + Traditioneel gebruik

Het tweede niveau voldoet zeker aan de verwachtingen en is super waardevol voor het verdiepen en begrijpen van de wereld van essentiële oliën. Hun ... Meer mogelijkheden en hun toepassing op actueel niveau. Geert heeft altijd aandacht voor alle aspecten en benadrukt telkens de grote kracht van oliën maar ook hun beperkingen qua mogelijke allergische reactie, huid, toepassingen en tegelijkertijd de wetgevende kant.

 Paola Damiani op 30 november 2022

Een goede opleiding vinden (prijs-inhoud) vond ik niet zo makkelijk tot ik die van Geert tegenkwam, ik was meteen verkocht. Zelf had ik al veel ... Meer webinars, cursussen etc gevolgd dus ik acht mezelf geen beginner en toch heb ik MEGA veel bijgeleerd tijdens Geert's lessen. Je krijgt onderbouwde informatie en dat vind ik geweldig interessant. Ik ben zéér blij dat ik de stap genomen heb om deze opleiding te volgen en kan het aan iedereen aanraden. Niet twijfelen maar doen. Ik volg zeker nog lessen!

 Lisa De Graef op 30 november 2022

Heel fijne opleiding, massa's bijgeleerd, alles duidelijk uitgelegd. Wat ben ik blij van mijn nuttige tijdsbesteding. Top ! Een aanrader voor al wie ... Meer interesse heeft in de etherische oliën en de geurbeleving voor geest en lichaam.

 Anja op 28 oktober 2022

Basis (Niveau 1)

De basisopleidingen staan open voor iedereen; er is geen voorkennis vereist.

Specialisatie (Niveau 2)

De opleidingen Niveau 2 staan open voor particulieren, professionals en studenten mits voorafgaande opleiding of ervaring.

online live-stream

Opleidingen met live presentatie en interactie, via het Zoom platform, op tijdstippen volgens een vooraf vastgelegde planning.

online on-demand

Studeer online op je eigen ritme met 24/7 toegankelijke cursusteksten, video’s, podcasts …

fysiek klaslokaal

Deze opleidingen vinden plaats in klaslokalen, aangepast aan het thema van de opleiding.

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten

Praktijkgerichte opleiding van essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie, met certificatie Niveau 1.

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen

Praktijkgerichte opleiding essentiële oliën bij musculoskeletale aandoeningen (MSA) via cutane toepassing en massage, met certificatie Niveau 2.

Geurbeleving en aromatherapie voor (begeleiders van) mensen met een beperking

Beroepsgerichte opleiding geurbeleving en aromatherapie voor begeleiders(sters) van mensen met een beperking, met certificatie Niveau 1.

Masterclass complementaire massagetherapie

Praktijkgerichte opleiding complementaire massagetherapie waarin je de eigen beleving en je praktijkwerk verdiept, met certificatie Niveau 2.

Zwangerschaps- en postnatale massage

Opleiding zwangerschaps- en postnatale massage: basisprotocol, verdieping, postnatale aanpak en aromatherapie, met certificatie Niveau 2.

Certificatie

Indien je een  opleidingscertificaat wenst, is deelname aan alle lesuren van de opleiding verplicht.

In sommige opleidingen wordt een schriftelijke of online evaluatietest ter beschikking gesteld. Deelname is op vrijwillige basis en is niet vereist voor de certificatie. Je kan de test invullen op een moment naar keuze.

Het opleidingscertificaat wordt uitgegeven door Geert De Vuyst, BE 0825 999 441 (zie: Studieplan & Certificatie).

*Complementaire massagetherapie. Voor medische behandelingen, contacteer je kinesitherapeut, dokter of arts-specialist in de fysische geneeskunde.