Spring naar de inhoud

Reviews

Cursisten, klanten en lezers getuigen

Weer een mega interessante opleiding! We hebben naast de - deze keer wat pittigere - theorie ook een case study moeten maken. Dit vond ik zeer leuk ... Meer want zo kan je toetsen of je de leerstof begrepen hebt, of niet en dan kan je meteen feedback krijgen. Ook hebben we handige en gebruiksklare recepten gekregen om zelf aan de slag te gaan met spier-, pees- en gewrichtspijnen. Wat van pas komt met een voetballer in huis ;-) Dus wederom bedankt Geert! Komt er een niveau 3? I'm in!
 Lisa De Graef op 12 december 2023

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen
Dank je wel Geert, voor de fijne, leerrijke en professionele opleiding. De mooie syllabus is een handig werkinstrument. Ook fijn, dat er tijd was om ... Meer vragen te stellen. In één woord, boeiend !
Heel leerrijke en goed onderbouwde opleiding. Een echte aanrader! Dankjewel Geert om zoveel waardevolle kennis te delen.
Amai, wat zijn we weer verwend met deze nieuwe Aroma 3. In één adem uitgelezen, een mix van boeiende artikels over aromatherapie en nuttige ... Meer adviezen van professionals. Mijn zelfgemaakte herfstroller, hout- en harsachtige balsem ligt al klaar. Onbezorgd de winter tegemoet. Dit alles in een prachtige lay-out met supermooie foto's. Heerlijk, dankuwel.
Zeer interessante opleiding gegeven door een man met een ongelofelijke kennis. Redelijk theoretisch, maar heel goede basis om mee te starten en heel ... Meer veel mogelijkheden tot voorbeelden uit de praktijk!
HET tijdschrift over de aromatherapie! Gedetailleerde, nauwkeurige artikels met wetenschappelijk sérieux!
 Faggianelli op 23 oktober 2023

Aromatherapie is een hele mooie aanvulling op je leven.
Leerrijke input in de aromatalk.
 Sabrine Vyt op 12 september 2023

De Aroma Talks
Tof spel. Ik ben geen expert, maar een bijlerende beginner. Leuke manier om mijn kennis bij te schaven , mede door het lezen van Aroma- tijdschrift. ... Meer Essentiële oliën doen mij smaken en ruiken naar meer. Ook de leerkaarten en wat mythologie boeien mij ten zeerste. Dank.
 Betty op 29 augustus 2023

Wie ben ik? Aroma Kaarten Deck – Volume 1
Zeer leerrijk magazine.
 Colombahof op 24 augustus 2023

aroma juni-sept 2023: Een zomer op en top natuur!
Ik heb erg genoten van aroma. Ik hou echt van de lay-out en het grafisch werk. Complimenten voor de kwaliteit van de auteurs die allemaal zeer ... Meer deskundig en inspirerend zijn. Het formaat is ook geweldig en geeft zin om alles te lezen omdat het licht en toegankelijk blijft.
 Pierre-Jean op 18 augustus 2023

aroma juni-sept 2023: Een zomer op en top natuur!
Ik kwam onlangs dit tijdschrift over aromatherapie tegen en eerlijk gezegd is het een pareltje! De artikels zijn geweldig informatief, zonder al te ... Meer ingewikkeld te zijn. Je voelt echt de passie schuilen achter elke pagina. De illustraties zijn een extra die het geheel nog boeiender maken. Kortom, als je interesse hebt in de aromatherapie raad ik dit tijdschrift ten zeerste aan. Ik kijk nu al uit naar de volgende uitgave!
Een super interessante opleiding, ik maak deze flesjes en veel van mijn cliënten komen intussen terug om deze geweldige synergie opnieuw te laten ... Meer maken. Het helpt écht!
Heel interessant en leerrijk voor iedereen die interesse heeft in natuurlijke verzorgwijzen. En zeer mooi gedaan. Een aanrader dus!
Ik heb deze editie alvast met erg veel belangstelling gelezen. Sinds geruime tijd was ik naast mijn herboristenopleiding en opleiding kruidenleer op ... Meer zoek naar degelijke informatie met linken naar wetenschappelijke studies. Eindelijk eens een degelijk tijdschrift met een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Ik beschouw dit voor mezelf als zeer waardevol en ben er zeker van dat ik op deze manier mijn klantjes nog beter en gerichter kan helpen op vlak van essentiële oliën. Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die een gezonde interesse heeft in het toepassen van essentiële oliën. Want via allerlei bronnen op het internet gebeurt een verspreiding van allerlei informatie. Soms ook verkeerde informatie die kan leiden tot allerlei narigheden.
 Cindy Bex - De Kleine Theeboom op 25 juni 2023

aroma april-mei 2023: Omgaan met stress en heerlijk slapen
Happy. Leerrijk tijdschrift met tips, blends en artikels door professionelen. Leest vlot, compleet met mooie fotos. Leve aroma, smaakt naar meer...
Zo leuk om eindelijk een tijdschrift te vinden waar producten zoals kruiden, etherische oliën, ... omschreven staan binnen mijn interesses zoals ... Meer aromatherapie, herborist, massages, ... Het leest gemakkelijk, snel en is super interessant. Aangenaam verrast. Deze uitgaves zullen gekoesterd worden. ;-) Kijk al uit naar een volgende uitgave.
Wauh zalig om te lezen! Een zeer aangename mix: leerrijk inzoomen op plantjes, de tips van professionals, genieten van blends voor verstuiving en ... Meer massage en het maken van een eigen Zen roller 😃😃. De keuze van de redactie: blij om kennis te maken met deze producten. Super mooi en aangenaam bladeren🙏🙏 Een tijdschrift om bij te houden.
Ik had oprecht spijt dat ik plots aan de laatste pagina zat... Prachtig e-book met tonnen informatie voor zowel de ervaren als onervaren lezers. De ... Meer tijd kan niet snel genoeg gaan... Waren we maar al juni voor het vervolg! I WANT MORE :-)
Vond het super interessant! Veel dingen bij geleerd!
Een leerrijke opleiding die professioneel en enthousiast werd gegeven! Dankjewel!
Aangename vorming, fijn dat er naast een theoretisch ook een praktisch deel is.
Opleiding zwangerschapsmassage heel boeiend, direct toepasbaar in de praktijk en er is ruimte voor eigen invulling en ervaringen te delen in de ... Meer groep. Fijn om met medetherapeuten te connecteren. Duizend maal dank!
 Aline Maerten op 16 maart 2023

Zwangerschaps- en postnatale massage
Leuke ervaring, fijne mensen die je pad kruisen ieder met zijn eigen inbreng! Opnieuw rugzakje wat bijgevuld. Heel veel dank aan Geert, Herlinde en ... Meer de medecursisten. Zeker een aanrader.
 Kristel De Vos op 15 maart 2023

Zwangerschaps- en postnatale massage
De opleiding was heel fijn – waardevol – leerrijk - boeiend gebracht - … om te volgen en het is jammer dat het voorbij is. 😊 Keep up the good work! ❤
 Inge Atalanta op 15 maart 2023

Zwangerschaps- en postnatale massage
Een leerrijke info, to the point, misschien wat te kort in tijd waardoor er weinig ruimte is om door te vragen, na te denken, reflecteren.
 Cindy op 19 februari 2023

De Aroma Talks
Het was zeker interessant met heel wat tips.
 Janssens Hilde op 18 februari 2023

De Aroma Talks
Boeiend uurtje talk door Angélique en Geert. We gaan stomen in plaats van wokken en zorgen voor kleur op ons bord. Met de juiste essentiële oliën ... Meer spier- en gewrichtsontsteking helen kan wonderen doen. Dank voor info.
 Betty op 17 februari 2023

De Aroma Talks
Heel boeiende talk! Ik ben heel geïnteresseerd in zowel aromatherapie als orthomoleculaire therapie dus beide samen was top! Zoals altijd aangenaam ... Meer en duidelijk gebracht, zelfs als je geen voorkennis hebt..
 Anneke De Neve op 16 februari 2023

De Aroma Talks
Dankjewel Geert om me te introduceren in de wonderlijke wereld van de aromatherapie! Bedankt voor de aangename en inspirerende lessen!
Wauh, nogmaals een paar blogs gelezen ... leuk om de blends van de EO's terug te ontmoeten en weer ... onder de indruk van jouw kennis, gewoon ... Meer indrukwekkend ... zalig om te lezen :-) :-)
 Leen op 26 december 2022

Aroma Blog
Het was een leuke ongedwongen babbel. Heel interessante mensen ontmoet.
 Veerle op 23 december 2022

De Aroma Talks
Heel interessant indien je nog niet veel weet over essentiële olie, toffe sprekers, de moeite om te beluisteren.
 Ilona op 20 december 2022

De Aroma Talks
Fijn om kort enkele mensen aan het woord te horen en hun vordering te zien en er zelf van te mogen bijleren.
 Katelijne Vancleemput op 20 december 2022

De Aroma Talks
Altijd zeer leerrijk en de moeite waard. Bedankt aan Geert en alle gastsprekers.
 Kristel op 19 december 2022

De Aroma Talks
Heel interessante webinar. Weer wat bijgeleerd en triggert enorm om me verder te verdiepen in aroma therapie! Ik ben fan van de gemoedelijke sfeer en ... Meer familiaire aanpak tijdens de sessie.
 Hanne op 19 december 2022

De Aroma Talks
Het tweede niveau voldoet zeker aan de verwachtingen en is super waardevol voor het verdiepen en begrijpen van de wereld van essentiële oliën. Hun ... Meer mogelijkheden en hun toepassing op actueel niveau. Geert heeft altijd aandacht voor alle aspecten en benadrukt telkens de grote kracht van oliën maar ook hun beperkingen qua mogelijke allergische reactie, huid, toepassingen en tegelijkertijd de wetgevende kant.
 Paola Damiani op 30 november 2022

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen
Een goede opleiding vinden (prijs-inhoud) vond ik niet zo makkelijk tot ik die van Geert tegenkwam, ik was meteen verkocht. Zelf had ik al veel ... Meer webinars, cursussen etc gevolgd dus ik acht mezelf geen beginner en toch heb ik MEGA veel bijgeleerd tijdens Geert's lessen. Je krijgt onderbouwde informatie en dat vind ik geweldig interessant. Ik ben zéér blij dat ik de stap genomen heb om deze opleiding te volgen en kan het aan iedereen aanraden. Niet twijfelen maar doen. Ik volg zeker nog lessen!
Heel fijne opleiding, massa's bijgeleerd, alles duidelijk uitgelegd. Wat ben ik blij van mijn nuttige tijdsbesteding. Top ! Een aanrader voor al wie ... Meer interesse heeft in de etherische oliën en de geurbeleving voor geest en lichaam.
We hadden het genoegen om bij Huis de Cat een Ladrôme aromatherapie workshop door Geert De Vuyst te kunnen organiseren. Op alle vlakken een ... Meer positieve ervaring! Geert wist op een verrassende en boeiende manier het publiek mee te krijgen. Onze klanten waren over de hele lijn heel enthousiast. Ook fijn dat de uiteenzetting afgesloten werd met een praktisch moment waarbij de deelnemers zelf aan de slag gingen met de Ladrôme oliën en iedereen met een zelfgemaakte Zen-roller naar huis kon. We kijken alvast uit naar onze volgende workshop met een nieuw thema.
 Annemie op 13 oktober 2022

Wellbeing workshops
Je neemt me mee naar heerlijke geuren en vervlogen herinneringen, het heimwee naar verlangen en eenvoud en puurheid. Heerlijk!
 Anne op 10 oktober 2022

Aroma Blog
Ik heb de aromatalk voor de eerste keer gevolgd. Het was een boeiend uurtje. Ik heb er veel van opgestoken. Jammer dat het maar een uurtje was want ... Meer ik had de indruk dat er nog veel langer over verteld kon worden. Het was duidelijk en goed volgbaar. Het was zeker niet mijn laatste aromatalk die ik gevolgd heb.
 Veerle Vinckens op 14 september 2022

De Aroma Talks
Zeer duidelijke spreker, met tips en tricks uit eigen ervaring. Zeker niet langdradig.
 S. Staelens op 13 september 2022

De Aroma Talks
Super leerzaam en goed te volgen. Echt hele waardevolle lessen en wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Lekker interactief. Ik wil graag altijd het ... Meer waarom weten en dat wordt super uitgelegd. Dank Geert . Groetjes Léanne
 Léanne op 13 september 2022

De Aroma Talks
Zeer fijne, super interessante aromatalk bijgewoond (1e keer) en ben helemaal verkocht. Spijtig dat we maar een uurtje hadden, dit had langer mogen ... Meer duren. Nogmaals bedankt en tot ziens ;-)
 Lisa De Graef op 12 september 2022

De Aroma Talks
Het was aangenaam vertoeven in de wondere wereld der etherische oliën! Zeer interessante en leerrijke workshop. Ook heel goed gebracht, dankjewel ... Meer Geert!
Boeiende en heldere uiteenzetting van beide sprekers, gepassioneerd en praktisch gebracht. Een aanrader!
 Anne op 12 juni 2022

De Aroma Talks
Reis door een geurende wereld...de inspirerende online talk van Geert en Ellis nu in de praktijk brengen...een eigen parfum met EO proberen. Als dat ... Meer niet heerlijk klinkt...Dank voor de wijze kennis.
 Betty op 10 juni 2022

De Aroma Talks
Een warme dank voor de twee interessante en boeiende workshops van Ladrôme aromatherapie in Het Natuurhuis Merksem (ons paradijs). Onze klanten ... Meer hebben ervan genoten: zowel de kennis als het opnieuw verbinden van gelijkgestemden. We hopen in de toekomst nog meer van zulke workshops te mogen organiseren.
 Sabrina, Het Natuurhuis Merksem op 18 mei 2022

Wellbeing workshops
Leerrijke talk over hoe Fytotherapie en Aromatherapie mooi samen kunnen ingezet worden. Graag meer van dit
 Katleen Diricx op 4 mei 2022

De Aroma Talks
Interessante uitleg
 Janssens Hilde op 4 mei 2022

De Aroma Talks
Goeienavond Geert, het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan jullie aromatalk. De tijdspanne van 1 uurtje vind ik echt perfect. Als het ... Meer langer duurt dan verslapt mijn aandacht en of is het moeilijker om tijd vrij te maken. Jullie hebben dat goed gedaan en ik heb er weer wat van bijgeleerd. Tot de volgende keer, Katrien
 Katrien De Crom op 3 mei 2022

De Aroma Talks
Belangrijkste info kort samengevat in de aromatalk, helder, leuke tips
 Ingeborg Van den Branden op 2 mei 2022

De Aroma Talks
Onlangs mocht ik samen met enkele toffe dames genieten van een heel fijne workshop. Met de nodige humor werd er interessante en leerrijke informatie ... Meer met ons gedeeld. Al onze zintuigen werden geprikkeld, waardoor ik de ganse workshop enorm geboeid bleef. Na een drukke periode voelde ik me eindelijk nog eens helemaal ZEN :). Bedankt Geert! Mijn nieuwsgierigheid naar meer, is gewekt! :)
 Steffi op 29 april 2022

Slaap en stress: het droomkoppel
Bedankt Geert en Ladrôme voor de boeiende workshop. Onze klanten van Knus beleefden een heel knusse, rustgevend en interessante avond. Deze ... Meer samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!
 Renaud, Knus by Lucy op 27 april 2022

Wellbeing workshops
De Ladrôme workshop aromatherapie “Slaap en stress: het droomkoppel” door Geert De Vuyst, met de essentiële oliën van Ladrôme, bracht zoveel ... Meer meerwaarde aan onze zaak Zenfit Centrum. Het was zo professioneel gebracht en creëerde toch een persoonlijke sfeer tussen onze klanten. Op vraag van de klanten hebben we voor dit jaar twee extra workshops geboekt. Het was echt een succes, bedankt Geert voor deze zeer boeiende avond. Groetjes Bettina en het Zenfit team.
 Bettina Kegels, Zenfit Centrum op 1 april 2022

Wellbeing workshops
Dank jullie wel Herlinde en Geert voor deze fijne en zeer leerzame dag. We kregen enorm veel informatie en het leuke was dat we alles meteen in ... Meer praktijk brachten zodat we de handelingen konden voelen en oefenen. Ik ben heel blij met mijn deelname en kom zeker een volgende keer terug. Grtjes Ellis.
 Ellis Gijsen op 12 maart 2022

Masterclass complementaire massagetherapie
Met een beetje vertraging wou ik toch nog graag laten weten dat de aromatalks mij zeker konden boeien, de tijd vloog voorbij, en ik kan alleen maar ... Meer zeggen dat ik uitkijk naar meer ;)
 Anneleen op 6 maart 2022

De Aroma Talks
Zeer boeiend en goed georganiseerd. Ik ga zeker nog meer volgen. Bedankt
 Maryse Bormans op 21 februari 2022

De Aroma Talks
Geert en Dr Geert, wat hebben we geleerd? Geen pijn meer aan spieren en gewrichten, fyto en aroma kunnen deze kwaaltjes verlichten. Dank voor ... Meer leerrijk overbrengen van jullie kennis en kunde. Boeiende uiteenzetting!
 Betty op 17 februari 2022

De Aroma Talks
Zo interessant, veel te kort omdat het zo boeiend was!
 Kristel op 16 februari 2022

De Aroma Talks
Fantastisch, enorm veel kennis en op een fijne manier gebracht. Een sterke aanrader
 Michel Gonzaga op 16 februari 2022

De Aroma Talks
Mooie cursus om nog meer kennis op te doen in de wereld van essentiële oliën. Hun kenmerken en hun gebruik. Het is zo interessant dat men de wens ... Meer heeft om de mogelijkheden die deze kostbare geschenken van de natuur bieden, te blijven begrijpen en verdiepen, niet alleen op olfactorisch niveau, maar ook op curatief, op fysiek en psychologisch niveau.
Geweldige inleiding in de aromatherapie! Geert brengt zijn kennis en ervaring aangenaam over. Ik kan nu al verder met wat ik geleerd heb en heb me ... Meer ook alvast ingeschreven voor een specialisatie-opleiding!
 Anneke De Neve on  op 9 februari 2022

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten
Verrassend aangenaam om naar de lessen te luisteren, de kennis die Geert heeft over EO's en het gebruik ervan is enorm ... een echte aanrader deze ... Meer opleiding ... Je krijgt ook heel veel tips die je dagdagelijks kan gebruiken ... wat super leuk is ... dankjewel!
Wat een waardevolle inleiding in de aromatherapie! Geert weet waarover hij praat en brengt het op een aangename en interactieve manier over.
 Marie-Hélène Huvenne op 8 februari 2022

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten
Het was enorm boeiend en fijn om erbij te zijn.
Superleuke basisopleiding. Ik kijk zeker al uit naar een vervolg!
Je hebt een duidelijke presentatie en stem. Je brengt je verhaal gestructureerd en rustig. Ik werd weer enthousiast en zal mijn oliën een mooier ... Meer plaatsje geven zodat ik ze meer kan gebruiken. Fijn dat er ruimte voor vragen is.
 Els De Vuyst op 21 januari 2022

De Aroma Talks
Ik kijk altijd uit naar nieuwe blogartikelen! Interessant, nuttig en toegankelijk om te lezen. Enorme nieuwe begrippen met bijzondere aandacht voor ... Meer wetenschap en studies die gedaan of gaande zijn. Dank u!
 Paola Damiani op 12 januari 2022

Aroma Blog
Super tof en leuk om te doen, om te ervaren en om te experimenteren. Iedere maandagochtendmail is altijd weer opnieuw een heerlijk cadeautje om de ... Meer week mee te beginnen. Dankjewel!!
 Ellis op 15 december 2021

Aroma Blog
Ondanks totaal geen kennis te hebben in EO, geurbelevingen en toepassingen ervan vind ik het zalig om erover te lezen, de kennis die Geert heeft over ... Meer deze materie is gigantisch ... ik leer in iedere blog dus heel veel bij ... de ene blog geurt al wat beter dan de andere natuurlijk ... maar iedere week kijk ik er naar uit om een ander plantje, geurtje of kruidje te ontdekken en te leren kennen.
 Leen op 8 december 2021

Aroma Blog
Wat een verwennerij, de wekelijkse nieuwsbrief met interessante weetjes over EO, geurbeleving en aromatische plantenextracten. Zelf experimenteren ... Meer (en wijze raad voor blends van Geert) doen herfstblues en winterdips als sneeuw voor de zon verdwijnen! Dankuwel voor je boeiende blog, smaakt naar meer.
 Betty Bossuyt op 7 december 2021

Aroma Blog
Het was een boeiende workshop met niet enkel informatie over de toepassingen van essentiële oliën maar ook met vele verwijzingen en verhalen rond ... Meer het ontstaan en het gebruik in vele disciplines. Bovendien werkten de heerlijke geuren in de verstuiver en in de flesjes die de ronde deden inderdaad ontspannend waardoor ik na de workshop van een geurige, diepe slaap kon genieten !
 Lieve Breda op 23 juni 2021

Slaap en stress: het droomkoppel
Gezellige workshop met nuttige weetjes : Ylang-ylang, Roomse kamille, Echte lavendel... EO geurbeleving! Thanks Geert.
 Betty Bossuyt op 22 juni 2021

Slaap en stress: het droomkoppel
Ik begon aan de eerste les zonder enige kennis en ik heb er nu een groot interesseveld bij gekregen! Ik koos er ook voor om mijn bachelorproef rond ... Meer dit onderwerp te schrijven: "Hebben aroma’s een positieve invloed bij personen met een huidprobleem?”. Hierbij was Geert onze grootste kracht en hulp, het was een heel aangename samenwerking! Aromatherapie is oprecht een heel boeiend onderwerp waar je nooit genoeg van krijgt en het is een essentieel aspect voor de opleiding wellness en spa.
 Jolien op 30 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Aromatherapie was één van de vakken waar ik het meest naar uit keek. Geert is een gedreven lesgever die zijn kennis met volle overgave wil delen ... Meer met zijn studenten. Hij heeft mij aangezet om de wereld van aromatherapie te verkennen en nog meer uit te diepen. Het is een fascinerend vak dat mij tot op heden nog steeds triggert. Ik zou het iedereen aanbevelen!
 Emma op 26 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Aromazorg vond ik één van de leukste vakken binnen de opleiding. Geert bezit een enorme hoeveelheid kennis die hij met passie weet over te brengen ... Meer aan de studenten. Ik heb super veel geleerd over o.a. de samenstelling en de werking van etherische oliën, maar ook over hoe je zelf blends kan maken met diverse oliën. Vandaag de dag pas ik nog altijd mijn verkregen kennis in het dagelijkse leven toe. Kortom een super leerzame en toffe cursus!
 Ilse op 23 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Een van de interessantste vakken van de opleiding. De lessen hebben mijn interesse en kennis in aromatherapie verder doen ontwikkelen. De lessen ... Meer waren ze boeiend gebracht dat je met volle focus bleef luisteren tot de laatste seconde. Geert is ook een fantastische persoon, je merkt meteen dat hij met passie spreekt over aroma's. Als je vragen hebt kan je altijd bij hem terecht. Ik ben enorm trots de cursus aromazorg te hebben mogen volgen. Ik heb van iedere les 100 procent genoten!
 Cassandra op 22 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Het vak aromazorg is een fantastische aanvulling binnen de opleiding. Ik heb heel veel geleerd van zowel de lesinhoud als van Geert. Het vak leerde ... Meer mij op een andere manier omgaan met aroma’s en deze te gebruiken in het dagelijks leven. Meer dan dankbaar dat ik de kans had deze informatie te krijgen en de kans om een inspirerend persoon zoals Geert te leren kennen. Ik raad iedereen aan dit vak op te nemen.
 Caro op 22 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Het vak aromatherapie was een leerrijke, interessante cursus. Stap voor stap verruimde ik mijn kennis omtrent aromazorg. Geert zorgde voor ... Meer duidelijkheid en diepgang en alles werd met passie uitgelegd! Bovendien was het praktijkgericht wat voor mij heel belangrijk is. Voel jij een innerlijke motivatie om deze cursus te volgen? Dan zou ik zeker niet twijfelen!!
 Elise op 21 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Het vak aromatherapie was één van mijn lievelingsvakken. Geert legde steeds alles heel goed en duidelijk uit en zorgde ervoor dat de les nooit saai ... Meer was. Dankzij Geert is de interesse echter alleen maar groter geworden, waardoor mijn groepje en ik voor onze bachelorproef een onderzoek deden omtrent aroma's en etherische oliën. Geert begeleidde en ondersteunde ons zeer goed tijdens deze periode, waardoor onze bachelorproef een groot succes werd. Zeker een aanrader!
 Lenka op 20 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Geert legt alles rustig en duidelijk uit! Aromas en alle toepassingen was in het begin Chinees voor mij maar door zijn heldere, geduldige aanpak kon ... Meer ik na de cursus zonder problemen blends maken en heb ik enorm veel bijgeleerd. Aanrader!
 Rani op 20 april 2021

Opleidingen aromatherapie
Een aanpak die mij heeft uitgenodigd tot een meer kritische kijk op aromatherapie, waardoor ik me wil blijven informeren en wil volharden in de ... Meer studie van essentiële oliën en hun toepassingswijzen. Ik ben nog maar in de beginfase. Dank je wel en veel succes met de toekomst.
 Isabelle Degrez op 30 oktober 2020

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen
Deze opleiding was heel interessant, verzorgd gegeven en gaf ons ook de gelegenheid de essentiële oliën te testen. Een aanrader! Hartelijk dank, ... Meer Geert.
 Isabelle Eïd op 19 november 2019

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen
Deze namiddag een korte maar zeer interessante opleiding gekregen. Een heerlijke massageolie zelf mogen creëren en samenstellen. En dan via voet- en ... Meer handmassage meteen mogen testen en ondervinden. Goeie massagetips en techniek bijgeleerd. En nog de rest mee om thuis mee aan de slag te gaan. (Heerlijk geurtje!) Bedankt, smaakt naar meer!