Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (7e editie) -20% Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei 2024 Programma en inschrijven

Op deze pagina vind je de video on-demand opleidingen.

Wens je een online live-stream opleiding, of een opleiding op locatie, klik door naar de Opleidingskalender live-stream en op locatie

Video on-demand opleidingen

Studeer op je eigen ritme met de on-demand video opleidingen over geurbeleving, essentiële oliën, toepassingen van de aroma-fytotherapie.

Basis (Niveau 1)

De basisopleidingen staan open voor iedereen; er is geen voorkennis vereist.

Specialisatie (Niveau 2)

De opleidingen Niveau 2 staan open voor particulieren, professionals en studenten mits voorafgaande opleiding of ervaring.

In de opleiding Formuleren met essentiële oliën met certificatie Niveau 1 ontwerp je formules (blends) met essentiële oliën en drageroliën, voor doelgerichte toepassingen in de aromatherapie.

Certificatie Niveau 1

Je kan nog niet inschrijven

Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo,

Ik ben Geert. Ik geef opleidingen over essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie en wellbeing workshops rond geurbeleving in bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

→ Schrijf in op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, Aroma Talks en Aroma Blog artikels.

→ Lees ook de tweewekelijkse  Maandagochtendnieuwsbrief: start je week met een frisse kijk op geurbeleving, essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Geert