Spring naar de inhoud
Citeer als: De Vuyst, Geert (10 augustus 2021) Piperine—The Bioactive Compound of Black Pepper: From Isolation to Medicinal Formulations. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/gorgani-2017-piperine-bioactive-compound-black-pepper/

Piperine—The Bioactive Compound of Black Pepper: From Isolation to Medicinal Formulations

Artikel Engels Opgeleid
TitelPiperine—The Bioactive Compound of Black Pepper: From Isolation to Medicinal FormulationsAuteur(s)Gorgani, L., Mohammadi, M., Najafpour, G.D., & Nikzad, M.PublicatieComprehensive Reviews in Food Science and Food SafetyVolume16Publicatiejaar2017Pagina’s124-140DOIhttps://doi.org/10.1111/1541-4337.12246 Citeer alsGorgani, L., Mohammadi, M., Najafpour, G.D., & Nikzad, M. (2017). Piperine—The Bioactive Compound of Black Pepper: From Isolation to Medicinal Formulations. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 16, 124–140. https://doi.org/10.1111/1541-4337.12246

Plan je opleidingen met certificatie op twee studieniveaus

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1)

Online opleiding van 5 avonden (10 lesuren) 19-21u

→ online Herfsteditie 2022: 26 sept., 3+10+17+24 okt. 2022 Info & inschrijven

→ online Wintereditie 2022-23: 9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023
Je kan nog niet inschrijven voor de Wintereditie. Interesse? Mail hello@geertdevuyst.be

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2)

Online opleiding van 3 avonden (6 lesuren) 19-21u

→ online Herfsteditie 2022: maandagen 7+14+21 nov. 2022 Info & inschrijven

Blending in de aromatherapie (Niveau 2)

Online opleiding van 3 avonden (6 lesuren) 19-21u

→ online Herfsteditie 2022: 28 nov., 5+12 dec. 2022 Info & inschrijven

Plantaardige drageroliën in de aromatherapie (Niveau 1)

Online opleiding van 3 avonden (6 lesuren) 19-21u

→ online Wintereditie 2022-23: 27 feb. en 6+13 maart 2023 Info & inschrijven