Citeer als: (11 januari 2021) Coumarin and Furanocoumarin Quantitation in Citrus Peel via UPLC coupled with Mass Spectrometry (UPLC-MS). Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/dugrand-2013-coumarin-and-furanocoumarin-quantitation-in-citrus-peel/
Coumarin and Furanocoumarin Quantitation in Citrus Peel via UPLC coupled with Mass Spectrometry (UPLC-MS)
Artikel Engels Opgeleid
TitelCoumarin and Furanocoumarin Quantitation in Citrus Peel via UPLC coupled with Mass Spectrometry (UPLC-MS)Auteur(s)Dugrand, A., Olry, A., Duval, T., Hehn, A., Froelicher, Y., & Bourgaud, F.PublicatieJournal of Agricultural and Food ChemistryVolume61Uitgave nummer45Publicatiejaar2013Pagina’s10677-10684DOIhttps://doi.org/10.1021/jf402 ... UitgeverACS PublicationsCiteer alsDugrand, A., Olry, A., Duval, T., Hehn, A., Froelicher, Y., & Bourgaud, F. (2013). Coumarin and Furanocoumarin Quantitation in Citrus Peel via UPLC coupled with Mass Spectrometry (UPLC‑MS). Journal of Agricultural and Food Chemistry, 61(45), 10677–10684. https://doi.org/10.1021/jf402763t
Geciteerd in Aroma Blog artikels
Literatuurlijst aroma april-mei 2023
De literatuurlijst van de april-mei 2023 editie van aroma, het educatief tijdschrift.
Fris en bloemig Bergamot extract
Een beknopte inleiding tot het Bergamot koudgeperst extract van de schil van de meest Italiaanse citrusvrucht.
Vrolijke Citrus!
Het Citrus geslacht heeft alle troeven in huis voor verfrissende, opmonterende en zelfs vrolijke aroma’s!