Spring naar de inhoud
Citeer als: De Vuyst, Geert (22 augustus 2021) Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/bioactive-food-dietary-interventions-arthritis-related-inflammatory-diseases/

Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases

Boek Engels Opgeleid
TitelBioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory DiseasesEditor(s)Ronald Watson, & Victor PreedyPublicatiejaar2019UitgeverAcademic PressFormaatpaperbackEditie2Pagina’s628ISBN9780128138205Citeer alsRonald Watson, & Victor Preedy (2019). Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases. (2 ed.). Academic Press.

Plan je opleidingen met certificatie op twee studieniveaus

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1)

Online opleiding van 5 avonden (10 lesuren) 19-21u

→ online Herfsteditie 2022: 26 sept., 3+10+17+24 okt. 2022 Info & inschrijven

→ online Wintereditie 2022-23: 9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023
Je kan nog niet inschrijven voor de Wintereditie. Interesse? Mail hello@geertdevuyst.be

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2)

Online opleiding van 3 avonden (6 lesuren) 19-21u

→ online Herfsteditie 2022: maandagen 7+14+21 nov. 2022 Info & inschrijven

Blending in de aromatherapie (Niveau 2)

Online opleiding van 3 avonden (6 lesuren) 19-21u

→ online Herfsteditie 2022: 28 nov., 5+12 dec. 2022 Info & inschrijven

Plantaardige drageroliën in de aromatherapie (Niveau 1)

Online opleiding van 3 avonden (6 lesuren) 19-21u

→ online Wintereditie 2022-23: 27 feb. en 6+13 maart 2023 Info & inschrijven