Spring naar de inhoud
Online live-stream opleiding – Cliëntgerichte aromatherapie in de massagepraktijk 22 april 9u30-12u30 Programma
Citeer als: De Vuyst, Geert (22 augustus 2021) Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/bioactive-food-dietary-interventions-arthritis-related-inflammatory-diseases/

Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases

Boek Engels Opgeleid
TitelBioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory DiseasesEditor(s)Ronald Watson, & Victor PreedyPublicatiejaar2019UitgeverAcademic PressFormaatpaperbackEditie2Pagina’s628ISBN9780128138205Citeer alsRonald Watson, & Victor Preedy (Eds.). (2019). Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases. (2 ed.). Academic Press.

Plan je opleidingen

Cliëntgerichte aromatherapie in de massagepraktijk (Niveau 2)

Online live-stream opleiding van 3 lesuren op zaterdag 22 april 2023 van 9u30-12u30 met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Lente-editie 2023: 22 april 2023 Info & inschrijven

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1)

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 25 sept., 2+9+16+23 okt. 2023 Info & inschrijven

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2)

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 6+13+20+27 nov., 4 dec. 2023 Info & inschrijven