Spring naar de inhoud
aroma – Het tijdschrift. Editie april-mei 2023. PDF e-book 32 pagina's. Te koop in de webshop
Citeer als: De Vuyst, Geert (3 december 2022) RIFM fragrance ingredient safety assessment, β-caryophyllene, CAS Registry Number 87-44-5. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2022-api-rifm-fragrance-ingredient-safety-assessment-%ce%b2-caryophyllene-cas-registry-number-87-44-5/

RIFM fragrance ingredient safety assessment, β-caryophyllene, CAS Registry Number 87-44-5

Artikel Engels Opgeleid
TitelRIFM fragrance ingredient safety assessment, β-caryophyllene, CAS Registry Number 87-44-5Auteur(s)Api, A.M., Belsito, D., Botelho, D., Bruze, M., Burton, G.A., Buschmann, J., Cancellieri, M.A., Dagli, M.L., Date, M., Dekant, W., Deodhar, C., Fryer, A.D., Jones, L., Joshi, K., Kumar, M., Lapczynski, A., Lavelle, M., Lee, I., Liebler, D.C., Moustakas, H., Na, M., Penning, T.M., Ritacco, G., Romine, J., Sadekar, N., Schultz, T.W., Selechnik, D., Siddiqi, F., Sipes, I.G., Sullivan, G., Thakkar, Y., & Tokura, Y.PublicatieFood and Chemical ToxicologyVolume159Publicatiejaar2022Pagina’s112707DOIhttps://doi.org/10.1016/j.fct ... UitgeverElsevier BVCiteer alsApi, A.M., Belsito, D., Botelho, D., Bruze, M., Burton, G.A., Buschmann, J., Cancellieri, M.A., Dagli, M.L., Date, M., Dekant, W., Deodhar, C., Fryer, A.D., Jones, L., Joshi, K., Kumar, M., Lapczynski, A., Lavelle, M., Lee, I., Liebler, D.C., Moustakas, H., Na, M., Penning, T.M., Ritacco, G., Romine, J., Sadekar, N., Schultz, T.W., Selechnik, D., Siddiqi, F., Sipes, I.G., Sullivan, G., Thakkar, Y., & Tokura, Y. (2022). RIFM fragrance ingredient safety assessment, β‑caryophyllene, CAS Registry Number 87‑44‑5. Food and Chemical Toxicology, 159, 112707. https://doi.org/10.1016/j.fct.2021.112707

Plan je opleidingen

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) – 5de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 25 sept., 2+9+16+23 okt. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 30 juni: 196 EUR ipv. 245 EUR excl. BTW.

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2) – 6de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 6+13+20+27 nov., 4 dec. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 31 augustus: 232 EUR ipv. 290 EUR excl. BTW.