Spring naar de inhoud
aroma – Het tijdschrift. Editie april-mei 2023. PDF e-book 32 pagina's. Te koop in de webshop
Citeer als: De Vuyst, Geert (14 augustus 2022) Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2018-essential-oils-in-food-processing-chemistry-safety-and-applications/

Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications

Boek Engels Opgeleid
TitelEssential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and ApplicationsEditor(s)Seyed Mohammad Bagher Hashemi, Amin Mousavi Khaneghah, & Anderson de Souza Sant'AnaPublicatiejaar2017UitgeverWiley-BlackwelURLhttps://www.wiley.com/en-us/E ... FormaathardcoverEditie1Pagina’s392ISBN978-1-119-14934-7Citeer alsSeyed Mohammad Bagher Hashemi, Amin Mousavi Khaneghah, & Anderson de Souza Sant'Ana (Eds.). (2017). Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications. (1 ed.). Wiley-Blackwel. https://www.wiley.com/en-us/Essential+Oils+in+Foo ...

Plan je opleidingen

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) – 5de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 25 sept., 2+9+16+23 okt. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 30 juni: 196 EUR ipv. 245 EUR excl. BTW.

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2) – 6de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 6+13+20+27 nov., 4 dec. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 31 augustus: 232 EUR ipv. 290 EUR excl. BTW.