Spring naar de inhoud
Citeer als: De Vuyst, Geert (14 augustus 2022) Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2018-essential-oils-in-food-processing-chemistry-safety-and-applications/

Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications

Boek Engels Opgeleid
TitelEssential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and ApplicationsEditor(s)Seyed Mohammad Bagher Hashemi, Amin Mousavi Khaneghah, & Anderson de Souza Sant'AnaPublicatiejaar2017UitgeverWiley-BlackwelURLhttps://www.wiley.com/en-us/E ... FormaathardcoverEditie1Pagina’s392ISBN978-1-119-14934-7Citeer alsSeyed Mohammad Bagher Hashemi, Amin Mousavi Khaneghah, & Anderson de Souza Sant'Ana (2017). Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications. (1 ed.). Wiley-Blackwel. https://www.wiley.com/en-us/Essential+Oils+in+Foo ...

Plan je opleidingen met certificatie op twee studieniveaus

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1)

→ online live-stream Herfsteditie 2022: 26 sept., 3+10+17+24 okt. 2022, 19-21u Info & inschrijven

→ online live-stream Wintereditie 2022-23: 9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023, 19-21u
Je kan nog niet inschrijven voor de Wintereditie. Interesse? Mail hello@geertdevuyst.be

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2)

→ online live-stream Herfsteditie 2022: 7+14+21 nov. 2022, 19-21u Info & inschrijven

Blending in de aromatherapie (Niveau 2)

→ online live-stream Herfsteditie 2022: 28 nov., 5+12 dec. 2022, 19-21u
Je kan nog niet inschrijven voor de Herfsteditie. Interesse? Blijf op de hoogte

Zwangerschaps- en postnatale massage (Niveau 2)

Dagopleiding van 3 dagen (19u30 lesuren)

Lente-editie 2023: 21 en 28 feb., 7 maart 2023, 9-17u Info & inschrijven

Plantaardige drageroliën in de aromatherapie (Niveau 1)

→ online live-stream Wintereditie 2022-23: 27 feb. en 6+13 maart 2023, 19-21u Info & inschrijven