Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (7e editie) -20% Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei 2024 Programma en inschrijven
Citeer als: De Vuyst, G. (2022) Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications. https://geertdevuyst.be/publicatie/2018-essential-oils-in-food-processing-chemistry-safety-and-applications/

Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications

Boek Engels Opgeleid
TitelEssential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and ApplicationsEditor(s)Seyed Mohammad Bagher Hashemi, Amin Mousavi Khaneghah, & Anderson de Souza Sant'AnaPublicatiejaar2017UitgeverWiley-BlackwelURLhttps://www.wiley.com/en-us/E ... FormaathardcoverEditie1Pagina’s392ISBN978-1-119-14934-7Citeer alsSeyed Mohammad Bagher Hashemi, Amin Mousavi Khaneghah, & Anderson de Souza Sant'Ana (Eds.). (2017). Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications. (1 ed.). Wiley-Blackwel. https://www.wiley.com/en-us/Essential+Oils+in+Foo ...

Plan je opleidingen

– SEPT-OKTOBER 2024 –

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) – 7e editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) op maandag met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2024: 16, 23, 30 sept. en 7, 14 okt. 2024

-20% Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei 2024: € 196 excl. BTW + 21% BTW. Betaling cursusgeld in 2x.

Info & inschrijven

– NOV-DECEMBER 2024 –

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2) – 7e editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) op maandag met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2024: 4, 11, 18, 25 nov. en 2 dec. 2024

-20% Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei 2024: € 232 excl. BTW + 21% BTW.

Info & inschrijven