Spring naar de inhoud
aroma – Het tijdschrift. Editie april-mei 2023. PDF e-book 32 pagina's. Te koop in de webshop
Citeer als: De Vuyst, Geert (14 augustus 2022) Extraction Methods of Essential Oils From Herbs and Spices. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2017-roohinejad-extraction-methods-of-essential-oils-from-herbs-and-spices/

Extraction Methods of Essential Oils From Herbs and Spices

Boek hoofdstuk Engels Opgeleid
TitelExtraction Methods of Essential Oils From Herbs and SpicesAuteur(s)Roohinejad, Shahin, Koubaa, Mohamed, Barba, Francisco J., Leong, Sze Ying, Khelfa, Anissa, Greiner, Ralf, & Chemat, FaridPublicatiejaar2017Pagina’s21-55DOIhttps://doi.org/10.1002/97811 ... Citeer alsRoohinejad, Shahin, Koubaa, Mohamed, Barba, Francisco J., Leong, Sze Ying, Khelfa, Anissa, Greiner, Ralf, & Chemat, Farid (2017). Extraction Methods of Essential Oils From Herbs and Spices. In Seyed Mohammad Bagher Hashemi & Amin Mousavi Khaneghah & Anderson de Souza Sant'Ana (Ed.). (2017). Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications. (1 ed., pp. 21-55). Wiley-Blackwel.

Plan je opleidingen

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) – 5de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 25 sept., 2+9+16+23 okt. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 30 juni: 196 EUR ipv. 245 EUR excl. BTW.

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2) – 6de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 6+13+20+27 nov., 4 dec. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 31 augustus: 232 EUR ipv. 290 EUR excl. BTW.