Spring naar de inhoud
aroma – Het tijdschrift. Editie april-mei 2023. PDF e-book 32 pagina's. Te koop in de webshop
Citeer als: De Vuyst, Geert (14 november 2022) Biochemistry of apple aroma: A review. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2016-espino-diaz-biochemistry-of-apple-aroma-a-review/

Biochemistry of apple aroma: A review

Artikel Engels Opgeleid
TitelBiochemistry of apple aroma: A reviewAuteur(s)Espino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I.PublicatieFood Technology and BiotechnologyVolume54Uitgave nummer4Publicatiejaar2016DOIhttps://doi.org/10.17113/ftb. ... UitgeverFaculty of Food Technology and Biotechnology - University of ZagrebCiteer alsEspino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I. (2016). Biochemistry of apple aroma: A review. Food Technology and Biotechnology, 54(4). https://doi.org/10.17113/ftb.54.04.16.4248

Geciteerd in Aroma Blog artikels

Appels in de herfst en de oogappel van Vertumnus

14 november 2022 (Opgeleid of ervaren) 
Een knapperig appeltje of een sappige peer: de herfst is het seizoen van de boomvruchten.

Plan je opleidingen

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) – 5de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 25 sept., 2+9+16+23 okt. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 30 juni: 196 EUR ipv. 245 EUR excl. BTW.

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2) – 6de editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 6+13+20+27 nov., 4 dec. 2023 Info & inschrijven

-20% vroegboekkorting tot 31 augustus: 232 EUR ipv. 290 EUR excl. BTW.