Citeer als: (14 november 2022) Biochemistry of apple aroma: A review. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2016-espino-diaz-biochemistry-of-apple-aroma-a-review/
Biochemistry of apple aroma: A review
Artikel Engels Opgeleid
TitelBiochemistry of apple aroma: A reviewAuteur(s)Espino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I.PublicatieFood Technology and BiotechnologyVolume54Uitgave nummer4Publicatiejaar2016DOIhttps://doi.org/10.17113/ftb. ... UitgeverFaculty of Food Technology and Biotechnology - University of ZagrebCiteer alsEspino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I. (2016). Biochemistry of apple aroma: A review. Food Technology and Biotechnology, 54(4). https://doi.org/10.17113/ftb.54.04.16.4248
Geciteerd in Aroma Blog artikels
Appels in de herfst en de oogappel van Vertumnus
Een knapperig appeltje of een sappige peer: de herfst is het seizoen van de boomvruchten.