Spring naar de inhoud
Citeer als: De Vuyst, Geert (14 november 2022) Biochemistry of apple aroma: A review. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2016-espino-diaz-biochemistry-of-apple-aroma-a-review/

Biochemistry of apple aroma: A review

Artikel Engels Opgeleid
TitelBiochemistry of apple aroma: A reviewAuteur(s)Espino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I.PublicatieFood Technology and BiotechnologyVolume54Uitgave nummer4Publicatiejaar2016DOIhttps://doi.org/10.17113/ftb. ... UitgeverFaculty of Food Technology and Biotechnology - University of ZagrebCiteer alsEspino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I. (2016). Biochemistry of apple aroma: A review. Food Technology and Biotechnology, 54(4). https://doi.org/10.17113/ftb.54.04.16.4248

Geciteerd in Aroma Blog artikels

Appels in de herfst en de oogappel van Vertumnus

14 november 2022 (Opgeleid of ervaren) 
Een knapperig appeltje of een sappige peer: de herfst is het seizoen van de boomvruchten.

Plan je opleidingen

– SEPT-OKTOBER 2024 –

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) – 7e editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) op maandag met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2024: 16, 23, 30 sept. en 7, 14 okt. 2024 Info & inschrijven

 

– OKT-NOVEMBER 2024 –

Masterclass Aromatherapie (Niveau 2)

Online live-stream opleiding van 5 avonden van 2 lesuren (totaal 10 lesuren) op maandag 19-21u met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2024: 4, 11, 18, 25 nov. en 2 dec. 2024 Info & inschrijven

 

– NOV-DECEMBER 2024 –

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2) – 7e editie

Online live-stream opleiding van 5 avonden, 19-21u (totaal 10 lesuren) op dinsdag met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2024: 5, 12, 19, 26 nov., 3 dec. 2024 Info & inschrijven