Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) online live-stream 9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023 Info & inschrijven
Citeer als: De Vuyst, Geert (14 november 2022) Biochemistry of apple aroma: A review. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2016-espino-diaz-biochemistry-of-apple-aroma-a-review/

Biochemistry of apple aroma: A review

Artikel Engels Opgeleid
TitelBiochemistry of apple aroma: A reviewAuteur(s)Espino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I.PublicatieFood Technology and BiotechnologyVolume54Uitgave nummer4Publicatiejaar2016DOIhttps://doi.org/10.17113/ftb. ... UitgeverFaculty of Food Technology and Biotechnology - University of ZagrebCiteer alsEspino-Díaz, M., Sepúlveda, D. R., González-Aguilar, G.,, & Olivas, G. I. (2016). Biochemistry of apple aroma: A review. Food Technology and Biotechnology, 54(4). https://doi.org/10.17113/ftb.54.04.16.4248

Geciteerd in Aroma Blog artikels

Appels in de herfst en de oogappel van Vertumnus

14 november 2022 (Opgeleid of ervaren) 
Een knapperig appeltje of een sappige peer: de herfst is het seizoen van de boomvruchten.

Plan je opleidingen

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1)

→ online live-stream Wintereditie 2022-23: 9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023, 19-21u Info & inschrijven

Betalingen t.e.m. 31/12 zijn vrijgesteld van BTW. Ben je particulier of niet BTW plichtig, dan bespaar je dus 21%. Wil je hiervan genieten, betaal dan voorschot plus saldo voor 31/12.

Zwangerschaps- en postnatale massage (Niveau 2)

Dagopleiding van 3 dagen (19u30 lesuren) met Herlinde Salaerts en Geert De Vuyst

Lente-editie 2023: 21 en 28 feb., 7 maart 2023, 9-17u Info & inschrijven

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2)

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 6+13+20+27 nov., 4 dec. 2023 Info & inschrijven