Citeer als: (21 augustus 2022) Comparative Analysis of the Oil and Supercritical CO2 Extract of Elettaria cardamomum (L.) Maton. Geert De Vuyst. https://geertdevuyst.be/publicatie/2004-marongiu-comparative-analysis-of-the-oil-and-supercritical-co2-extract-of-elettaria-cardamomum/
Comparative Analysis of the Oil and Supercritical CO2 Extract of Elettaria cardamomum (L.) Maton
Artikel Engels Opgeleid
TitelComparative Analysis of the Oil and Supercritical CO2 Extract of Elettaria cardamomum (L.) MatonAuteur(s)Marongiu, B., Piras, A., & Porcedda, S.PublicatieJournal of Agricultural and Food ChemistryVolume52Uitgave nummer20Publicatiejaar2004Pagina’s6278-6282DOIhttps://doi.org/10.1021/jf034 ... UitgeverAmerican Chemical Society (ACS)Citeer alsMarongiu, B., Piras, A., & Porcedda, S. (2004). Comparative Analysis of the Oil and Supercritical CO2 Extract of Elettaria cardamomum (L.) Maton. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52(20), 6278–6282. https://doi.org/10.1021/jf034819i
Geciteerd in Aroma Blog artikels
De kus & Kardamom in de aromatherapie
Kardamom: van de gedroogde zaadjes, als specerij in de keuken, over aardse parfums en verleidelijke cheesecake, tot de essentiële olie.