Spring naar de inhoud
Zomerpromotie -20 EUR Video on-demand opleiding: Essentiële oliën aankopen: kwaliteit en duurzaamheid. Programma en boek
Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

 

Klik door naar de volgende editie van de Masterclass: Herfsteditie 2024.

online live-stream

certificatie Niveau 2 (Specialisatie)

Opleiding – Masterclass Aromatherapie
Lente-editie 2024

Opleiding – Masterclass Aromatherapie
Lente-editie 2024

Foto (c) Chrystel Gérard

Cursisten van opleidingen Niveau 2 getuigen:

Weer een mega interessante opleiding! We hebben naast de - deze keer wat pittigere - theorie ook een case study moeten maken. Dit vond ik zeer leuk ... Meer want zo kan je toetsen of je de leerstof begrepen hebt, of niet en dan kan je meteen feedback krijgen. Ook hebben we handige en gebruiksklare recepten gekregen om zelf aan de slag te gaan met spier-, pees- en gewrichtspijnen. Wat van pas komt met een voetballer in huis 😉 Dus wederom bedankt Geert! Komt er een niveau 3? I'm in!

 Lisa De Graef op 12 december 2023

Het tweede niveau voldoet zeker aan de verwachtingen en is super waardevol voor het verdiepen en begrijpen van de wereld van essentiële oliën. Hun ... Meer mogelijkheden en hun toepassing op actueel niveau. Geert heeft altijd aandacht voor alle aspecten en benadrukt telkens de grote kracht van oliën maar ook hun beperkingen qua mogelijke allergische reactie, huid, toepassingen en tegelijkertijd de wetgevende kant.

 Paola Damiani op 30 november 2022

Met de opleiding Masterclass Aromatherapie met certificatie Niveau 2 kies je vastberaden voor een actuele, onderbouwde en doelgerichte toepassing van de aromatherapie.

Data

Online live-stream opleiding van 5 avonden van 2 lesuren (totaal 10 lesuren) op dinsdag 19-21u:

Lente-editie 2024: 12, 19 en 26 maart; 16 en 23 april 2024.

Om deel te nemen aan deze opleiding heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Je ontvangt instructies na inschrijving.

Tarief

€ 290 excl. BTW + 21% BTW*.

Vroegboekkorting -15% t.w.v. € 43,5: schrijf in aan € 246,5 excl. BTW + 21% BTW uiterlijk 15 februari 2024.

Inclusief Aroma Plus lidmaatschap van 12 maanden.

Betaling cursusgeld in 2x. Voorafbetaling bij inschrijving van € 150 excl. BTW; saldo betaalbaar uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding.

Lees de Algemene Voorwaarden.

Voor wie?

Deze opleiding Niveau 2 staat open voor iedereen mits voorafgaande opleiding of ervaring*: particulieren, professionals, therapeuten, medische et paramedische beroepen, opvoedkundigen en begeleiders in een onthaalstructuur, studenten …

*in de aromatherapie
of kruidenleer of kruidengeneeskunde of kruidenverwerking
of herboristerie
of gezondheidsconsult
of naturopathie.

Twijfel je of deze opleiding voor jou is? E-mail hello@geertdevuyst.be

Certificatie

Opleiding met certificatie. Het opleidingscertificaat Specialisatie (Niveau 2) wordt uitgegeven door Geert De Vuyst, BE 0825 999 441.

Indien je een  opleidingscertificaat wenst, is:

  • deelname aan alle lesuren van de opleiding verplicht,
  • het insturen van een individuele schriftelijke taak, uiterlijk op de laatste lesdag,
  • het beantwoorden van de schriftelijke evaluatie in de vorm van een vragenlijst met een score van minimaal 14/20, binnen de maand na de laatste lesdag.

Heb je een les gemist, dan kan je deze inhalen in een volgende editie van deze opleiding. Je certificaat wordt dan afgeleverd nadat je alle lessen gevolgd hebt.

Inschrijven

*Schrijf je in vanuit Nederland of een ander EU land buiten België en beschik je over een actief BTW nummer, dan wordt de BTW “verlegd”.

E-mail ons je bedrijfsgegevens voor je inschrijft, zodat we je account correct kunnen instellen.

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.