Spring naar de inhoud
Video on-demand opleiding: Essentiële oliën aankopen: kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Programma en boek
Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

 

online live-stream

Fyto-aromatherapeutisch formuleren – Gabriel Mojay

De beoefenaar als klinische schakel tussen patiënt en interventie met kruiden

Dit gastcollege is in de Engelse taal, met vertaling naar het Nederlands.

Gabriel Mojay

Gabriel Mojay

Licensed Acupuncturist, CertEd*, Fellow of IFPA

aromatherapy-studies.com

Gabriel Mojay is auteur-onderzoeker, docent en beoefenaar van de wetenschappelijke en Oosters-energetische aspecten van medicinale en aromatische planten en hun extracten. Sinds 1987 beoefent hij klinische aromatherapie en kruidengeneeskunde, aromatische acupressuur en acupunctuur.

Lees ook: Wie is Gabriel Mojay?

*Certificate of Education (University of Wales)

In dit gastcollege hanteert Gabriel Mojay de dynamiek van het formuleren volgens de Oosterse geneeskunde, aan de hand van voorbeelden van formules met essentiële olie en aromatische kruiden, voor specifieke en veel voorkomende klinische aandoeningen. Hij legt uit hoe hij tot deze formules komt, door het toepassen van het klassieke Chinese constitutionele formuleringskader van Keizer, Minister, Assistent en Boodschapper.

Gabriel legt uit hoe de beoefenaar in wezen een soort koppelaar is. De vier categorieën die hij toelicht, in termen van zowel klinische beoordeling als voorschrijven, zorgen ervoor dat de therapeutische match die de beoefenaar maakt, in de hemel is gemaakt en de potentie bezit die enkel tot een perfecte botanische formule kan leiden.

Gabriel hanteert het viervoudige proces dat volgens de principes van SOAP Notes* (Subjectief – Objectief – Beoordeling, Assessment – Planning) van de beoefenaar wordt verlangd. Dit proces kan met goed resultaat worden gecombineerd met diagnostische analyse volgens de traditionele oosterse geneeskunde bij het formuleren met kruiden en essentiële oliën voor patiënten en cliënten.

*Het rapporteren van consultaties volgens SOAP Notes is de standaard werkwijze in de Verenigde Staten en vergemakkelijkt het doorverwijzen van patiënten en klinische contacten.

Data

Online live-stream op maandag 29 april 2024, 19-20u30.

Om deel te nemen aan deze opleiding heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Volg de instructies in het Hulpcentrum, of volg de instructies die je worden toegestuurd voorafgaand aan je opleiding. Op lesdagen wordt geen technische ondersteuning voorzien voor het Zoom platform.

Tarief

€ 70 excl. BTW + 21% BTW (€ 84,7 incl. BTW).

Betaling cursusgeld bij inschrijving, je inschrijving is definitief.

Dit gastcollege is een onderdeel van de opleiding Formuleren met essentiële oliën. Volg je de opleiding Formuleren met essentiële oliën, lente-editie 2024, dan hoef je niet afzonderlijk in te schrijven voor dit gastcollege.

Lees de Algemene Voorwaarden.

Voor wie?

Deze opleiding staat open voor iedereen.

Certificatie

Certificatie Niveau 1 is beschikbaar voor deelnemers aan de opleiding Formuleren met essentiële oliën, lente-editie 2024. Het opleidingscertificaat Basis (Niveau 1) wordt uitgegeven door Geert De Vuyst, BE 0825 999 441.

Inschrijven

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.