Spring naar de inhoud
Opleiding Formuleren met essentiële oliën – De kunst van het mengen: live-stream + video replay – schrijf in per lesdag Programma en inschrijven
26 maart 2024 - bijgewerkt op 26 maart 2024 door 
Citeer als: De Vuyst, G. (2024, maart) Creativiteit in de toedieningswijze – Onderzoek met Echte, Duitse kamille. Aroma Blog. https://geertdevuyst.be/artikel/creativiteit-in-de-toedieningswijze/
Dit is een Aroma Plus artikel, exclusief voor Aroma Plus abonnees

Creativiteit in de toedieningswijze – Onderzoek met Echte, Duitse kamille

Onderzoekers tonen soms een grote creativiteit bij het kiezen van toedieningswijzen.

Begin 2024 evalueert een team van onderzoekers van twee scholen voor verpleegkunde en verloskunde in Iran de effectiviteit van een essentiële olie-interventie op angst- en hemodynamische parameters bij patiënten met acuut coronair syndroom (Pourshaikhian et al., 2024).
Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo,

Ik ben Geert. Ik geef opleidingen over essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie en wellbeing workshops rond geurbeleving in bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

→ Schrijf in op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, Aroma Talks en Aroma Blog artikels.

→ Lees ook de tweewekelijkse  Maandagochtendnieuwsbrief: start je week met een frisse kijk op geurbeleving, essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Geert