Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (7e editie) -20% Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei 2024 Programma en inschrijven

Adverteren op de Aroma Blog

Wauh, nogmaals een paar blogs gelezen ... leuk om de blends van de EO's terug te ontmoeten en weer ... onder de indruk van jouw kennis, gewoon ... Meer indrukwekkend ... zalig om te lezen 🙂 🙂

 Leen op 26 december 2022

Je neemt me mee naar heerlijke geuren en vervlogen herinneringen, het heimwee naar verlangen en eenvoud en puurheid. Heerlijk!

 Anne op 10 oktober 2022

Ik kijk altijd uit naar nieuwe blogartikelen! Interessant, nuttig en toegankelijk om te lezen. Enorme nieuwe begrippen met bijzondere aandacht voor ... Meer wetenschap en studies die gedaan of gaande zijn. Dank u!

 Paola Damiani op 12 januari 2022

Geert De Vuyst - Aroma Blog

Aroma Blog

Beginner, opgeleid of ervaren, of expert? De Aroma Blog maakt wegwijs in geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie.

Dit aanbod is beschikbaar voor merken en ondernemingen die resoluut inzetten op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers en klanten

Ik werk met merken en ondernemingen waarvan de producten en/of diensten verenigbaar zijn met de exclusiviteitsgaranties van de ambassadeurschappen.

Dit aanbod is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans. Bezoek de Franstalige Aroma Blog.

Adverteren?

Neem contact op:
bel +32 477 930 255
of e-mail hello@geertdevuyst.be

Ambassadeurschap

Met mijn ambassadeurschap stel ik mijn markt- en klantgerichte expertise ter beschikking van bedrijven om hun merken in de markt te zetten of hun marktaandeel uit te bouwen.

Ontdek het ambassadeurschap

of neem contact op:
bel +32 477 930 255
of e-mail hello@geertdevuyst.be

Ad hoc samenwerkingen

Ad hoc samenwerkingen zijn aangewezen voor gerichte, kortlopende acties, bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product of -gamma, het aanboren van een nieuwe markt of een nieuw marktsegment.

Ontdek de ad hoc samenwerkingen

of neem contact op:
bel +32 477 930 255
of e-mail hello@geertdevuyst.be