Spring naar de inhoud
Opleiding Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen - Online interactieve live-stream in 5 avonden - Start 6 nov. Programma & inschrijven

b2b Projectwerk

Expertise in dienst van je merk

Geert De Vuyst

Je merk in de markt zetten of ontwikkelen?
Ik ondersteun je met doelgerichte projecten en langdurige samenwerkingen.

Hallo, ik ben Geert.

Met een MSc in de industriële wetenschappen op zak, werkte ik 15 jaar in marketingfuncties in de internationale hightech wereld. Sinds 2010 zet ik mijn markt- en klantgerichte expertise in voor merken en ondernemingen die resoluut inzetten op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers en klanten.

Ik ondersteun je met gericht projectwerk en langlopende samenwerkingen, tweetalig Nederlands / Frans, bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product of -gamma, het aanboren van een nieuwe markt of een nieuw marktsegment.

Neem contact op : bel +32 477 930 255 of e-mail hello@geertdevuyst.be

Geert

Publishing

Magazines/tijdschriften.

Blog, podcast.

E-mail nieuwsbrief en social media campagnes: design, planning, redactie.

Zie ook: Content creatie

Content creatie

Redactie (of eindredactie) van productinformatie, website content en nieuwsbrieven.

Redactie van technisch-wetenschappelijke artikels. (zie cases)

Redactie van productrecensies (al dan niet met publicatie en promotie op de Aroma Blog).

Content optimalisatie voor zoekmachines.

Vaktechnische vertalingen Frans en Nederlands. (zie cases)

Minimale overhead: input in InDesign, WordPress en andere CMS.

Marketing naar b2c consumenten

Online vraag & antwoord sessies voor klanten of eindklanten-consumenten.

Workshops en opleidingen op maat, voor je eindklanten, zowel fysiek als online. (zie cases)

Aroma Talks, privaat of open voor het publiek. Voor topics die aansluiting vinden bij toepassingen van aromatische plantenextracten. (zie cases)

Opleiding van b2b klanten

Workshops en opleidingen op maat, voor medewerkers en klanten, zowel fysiek als online.

Cases

Geert De Vuyst - Workshops

Unieke workshops

Unieke workshops gebouwd rond een actieve deelname waarin ik elkeen uitnodig tot een hernieuwde impuls in het professionele en persoonlijke leven.

Case

Ladrôme

In het kader van een samenwerking met Ladrôme Laboratoire, de Franse expert in aromatische en geneeskrachtige planten (Saillans, departement Drôme), bracht ik 25+ interactieve, praktijkgerichte en seizoensgebonden lezingen en workshops aan de consument-eindklant van de Belgische Ladrôme verdelers. De workshops werden door de handelaars ingepland en georganiseerd, met financiële tussenkomst door Ladrôme.

Een warme dank voor de twee interessante en boeiende workshops van Ladrôme aromatherapie in Het Natuurhuis Merksem (ons paradijs). Onze klanten hebben ervan genoten: zowel de kennis als het opnieuw verbinden van gelijkgestemden. We hopen in de toekomst nog meer van zulke workshops te mogen organiseren.

Sabrina, Het Natuurhuis, Merksem, 18 mei 2022

Geert De Vuyst - Aroma Talks

Aroma Talks

De Aroma Talks zijn beknopte, heldere en praktijkgerichte online talks van 1 uur, met live presentatie en vraag & antwoord, over geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie.

Case

In de Aroma Talk “Aroma- en fytotherapie: een droomkoppel” van 16 feb. 2022 bespreken dokter Geert Verhelst en Geert De Vuyst hoe de keuze van het juiste type plantenextract en de daaraan verbonden toedieningswijze essentieel is voor een correct en efficiënt gebruik van aromatische planten, zowel in de fytotherapie als in de aromatherapie.

Case

Dipje of depressie? In de Aroma Talk “Aroma- en fytotherapie bij depressie” van 2 mei 2022 maken dokter Geert Verhelst en Geert De Vuyst je wegwijs in de keuze van opmonterende en helende plantenextracten bij zwaarmoedigheid en depressie.

Fantastisch, enorm veel kennis en op een fijne manier gebracht. Een sterke aanrader

Michel Gonzaga, 16 feb. 2022

Zeer boeiend en goed georganiseerd. Ik ga zeker nog meer volgen. Bedankt

Maryse Bormans, 21 feb. 2022

Case

OrthoFyto

Sinds oktober 2021 publiceer ik in het vakblad OrthoFyto, het vaktijdschrift in Nederland en België voor artsen, therapeuten en (para)medische professionals werkzaam of geïnteresseerd in preventieve gezondheidszorg en integratieve geneeskunde.

In 2023 startte een vaste rubriek “ESSENTIE”, waarin ik individuele essentiële oliën bespreek in het kader van het welbevinden.

Case

aroma – het Tijdschrift – Geert De Vuyst | Chrystel Gérard

aroma – Het tijdschrift

Ik ben uitgever en hoofdredacteur van aroma, het educatief tweemaandelijks tijdschrift over essentiële oliën en aromatische planten in de aromatherapie en de fytotherapie.

Nederlandsfrançais

Facebook: aroma.revue.fraroma.tijdschrift.nl

Instagram: aroma.revue.fraroma.tijdschrift.nl

aroma – Het tijdschrift:

Sinds geruime tijd was ik naast mijn herboristenopleiding en opleiding kruidenleer op zoek naar degelijke informatie met linken naar wetenschappelijke studies. Eindelijk eens een degelijk tijdschrift met een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk.

Cindy Bex – De Kleine Theeboom, 25 juni 2023

Geert De Vuyst - Aroma Blog

Aroma Blog

Beginner, opgeleid of ervaren, of expert? De Aroma Blog maakt wegwijs in geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie.

Case

In maart 2020 publiceerde ik op de Aroma Blog het artikel “COVID-19: essentiële oliën in de strijd tegen het coronavirus SARS-CoV-2″ (Frans: COVID-19 : les huiles essentielles dans la lutte contre le coronavirus SARS-CoV-2“). Het artikel telt 11.695 unieke lezers, met een significante leestijd*.

*Google Analytics 16/4/2022. Unieke paginaweergaven: Totaal: 11695 – Nederlands: 4011, Frans: 7684; Gemiddelde leestijd: Nederlands: 4m30s, Frans: 3m35s.

Ik kijk altijd uit naar nieuwe blogartikelen! Interessant, nuttig en toegankelijk om te lezen. Enorme nieuwe begrippen met bijzondere aandacht voor wetenschap en studies die gedaan of gaande zijn. Dank u!

Paola Damiani, 12 januari 2022

Je brand uitbouwen?

Contacteer me.

Bel +32 477 930 255
of e-mail hello@geertdevuyst.be