Spring naar de inhoud
Opleiding Natuurlijke antwoorden op stress en slaapproblemen in Lauwe (België) op zaterdag 25 maart 2023 Info & inschrijven

Wellbeing expertise voor brands

Je brand uitbouwen?
Ontdek het ambassadeurschap en de ad hoc samenwerkingen.

Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo, ik ben Geert.

Met een MSc in de industriële wetenschappen op zak, werkte ik 15 jaar in marketingfuncties in de internationale hightech wereld. In 2005 startte ik de meridiaanshiatsu therapeutenopleiding bij de Ecole internationale Shiatsu Yoga Mediterraneo (Toulouse, Frankrijk). Het was een keerpunt.

Sinds 2010 zet ik mijn markt- en klantgerichte expertise in voor merken en ondernemingen die resoluut inzetten op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers en klanten. Ontdek mijn ambassadeurschap en mogelijkheden tot ad hoc samenwerkingen.

Interesse? Neem contact op : bel +32 477 930 255 of e-mail hello@geertdevuyst.be

Geert

Ambassadeurschap

Met mijn ambassadeurschap stel ik mijn markt- en klantgerichte expertise ter beschikking van bedrijven om hun merken in de markt te zetten of hun marktaandeel uit te bouwen.

Ik kies uitsluitend voor merken en ondernemingen die resoluut inzetten op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers en klanten.

Dit ambassadeurschap is niet de klassieke sociale-media-influencer-rol: de onderneming staat zelf in voor de communicatie via het eigen klantenbestand en/of de eigen marketingkanalen.

In het kader van een ambassadeurschap bied ik de volgende diensten:

 • Workshops en opleidingen op maat, voor medewerkers en klanten, zowel fysiek als online
 • Online vraag & antwoord sessies voor klanten of eindklanten-consumenten
 • Redactie van productrecensies (al dan niet met publicatie en promotie op de Aroma Blog)
 • Redactie van technisch-wetenschappelijke artikels
 • Aroma Talks, privaat of open voor het publiek. Voor topics die aansluiting vinden bij toepassingen van aromatische plantenextracten. Zie cases.
 • Persrelaties

Dit aanbod is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans.

Case

Ladrôme

Ik ben ambassadeur voor Ladrôme Laboratoire, de Franse expert in aromatische en geneeskrachtige planten (Saillans, departement Drôme). Ladrôme biedt een breed gamma aan biologische producten in aromatherapie, fytotherapie, Bach-bloesems en propolis.

In het kader van de samenwerking bied ik interactieve, praktijkgerichte en seizoensgebonden workshops aan de consument-eindklant van de Belgische Ladrôme verdelers. De workshops worden door de handelaars ingepland en georganiseerd, met financiële tussenkomst door Ladrôme.

Een warme dank voor de twee interessante en boeiende workshops van Ladrôme aromatherapie in Het Natuurhuis Merksem (ons paradijs). Onze klanten hebben ervan genoten: zowel de kennis als het opnieuw verbinden van gelijkgestemden. We hopen in de toekomst nog meer van zulke workshops te mogen organiseren.

Sabrina, Het Natuurhuis, Merksem, 18 mei 2022

Je brand uitbouwen?

Neem contact op:
bel +32 477 930 255
of e-mail hello@geertdevuyst.be

Ad hoc samenwerkingen

Ad hoc samenwerkingen zijn aangewezen voor gerichte, kortlopende acties, bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product of -gamma, het aanboren van een nieuwe markt of een nieuw marktsegment.

In het kader van een ad hoc samenwerking bied ik:

 • Workshops en opleidingen op maat, voor medewerkers en klanten, zowel fysiek als online
 • Online vraag & antwoord sessies voor klanten of eindklanten-consumenten
 • Redactie van productrecensies (al dan niet met publicatie en promotie op de Aroma Blog)
 • Redactie van technisch-wetenschappelijke artikels
 • Aroma Talks, privaat of open voor het publiek. Voor topics die aansluiting vinden bij toepassingen van aromatische plantenextracten. Zie cases.

Ik werk met merken en ondernemingen waarvan de producten en/of diensten verenigbaar zijn met de exclusiviteitsgaranties van de ambassadeurschappen.

Dit aanbod is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans.

Case

In de Aroma Talk “Aroma- en fytotherapie: een droomkoppel” van 16 feb. 2022 bespreken dokter Geert Verhelst en Geert De Vuyst hoe de keuze van het juiste type plantenextract en de daaraan verbonden toedieningswijze essentieel is voor een correct en efficiënt gebruik van aromatische planten, zowel in de fytotherapie als in de aromatherapie.

Case

Dipje of depressie? In de Aroma Talk “Aroma- en fytotherapie bij depressie” van 2 mei 2022 maken dokter Geert Verhelst en Geert De Vuyst je wegwijs in de keuze van opmonterende en helende plantenextracten bij zwaarmoedigheid en depressie.

Fantastisch, enorm veel kennis en op een fijne manier gebracht. Een sterke aanrader

Michel Gonzaga, 16 feb. 2022

Zeer boeiend en goed georganiseerd. Ik ga zeker nog meer volgen. Bedankt

Maryse Bormans, 21 feb. 2022

Case

In maart 2020 publiceerde ik op de Aroma Blog het artikel “COVID-19: essentiële oliën in de strijd tegen het coronavirus SARS-CoV-2″ (Frans: COVID-19 : les huiles essentielles dans la lutte contre le coronavirus SARS-CoV-2“). Het artikel telt 11.695 unieke lezers, met een significante leestijd*.

*Google Analytics 16/4/2022. Unieke paginaweergaven: Totaal: 11695 – Nederlands: 4011, Frans: 7684; Gemiddelde leestijd: Nederlands: 4m30s, Frans: 3m35s.

Case

OrthoFyto

In oktober 2021 publiceerde ik het artikel “Essentiële oliën bij musculoskeletale pijn” in het vakblad OrthoFyto, het vaktijdschrift in Nederland en België voor artsen, therapeuten en (para)medische professionals werkzaam of geïnteresseerd in preventieve gezondheidszorg en integratieve geneeskunde.

Je brand uitbouwen?

Contacteer me voor tarieven.

Bel +32 477 930 255
of e-mail hello@geertdevuyst.be

Integratie met het B2C aanbod (particulieren en professionals)

Met mijn opleidingen, Aroma Talks en de Aroma Blog richt ik me tot particulieren en professionals. De optionele integratie met dit aanbod behoort tot de mogelijkheden, in het kader van een ambassadeurschap of een ad hoc samenwerking.

Geert De Vuyst - Workshops

Unieke workshops

Unieke workshops gebouwd rond een actieve deelname waarin ik elkeen uitnodig tot een hernieuwde impuls in het professionele en persoonlijke leven.

Geert De Vuyst - Opleidingen

Opleidingen met certificatie

Opleidingen in twee studieniveaus, over geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie, complementaire massagetherapie*.

Geert De Vuyst - Aroma Talks

Aroma Talks

De Aroma Talks zijn beknopte, heldere en praktijkgerichte online talks van 1 uur, met live presentatie en vraag & antwoord, over geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie.

Geert De Vuyst - Aroma Blog

Aroma Blog

Beginner, opgeleid of ervaren, of expert? De Aroma Blog maakt wegwijs in geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie.

*Complementaire massagetherapie. Voor medische behandelingen, contacteer je kinesitherapeut, dokter of arts-specialist in de fysische geneeskunde.