Spring naar de inhoud
Video on-demand opleiding: Essentiële oliën aankopen: kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Programma en boek

Aroma Quiz

Aromatherapie voor beginners

Hoe begin ik eraan? Lees de instructies in het Hulpcentrum

Ben je net op pad in de wereld van de essentiële oliën en de aromatherapie, denk je eraan bij te leren, wens je de basis op te frissen of ben je enkel op zoek naar klare taal? De Aroma Quiz Aromatherapie voor beginners prikkelt je geest en zintuigen.

Om je leergierigheid te prikkelen, bevat deze quiz drie vragen buiten het Beginnersniveau. Deze vragen op het niveau “Opgeleid of ervaren” zijn optioneel en tellen niet mee in je score.

Geniet!

Aroma Quiz - Aromatherapie voor beginnners

De foto van Italiaanse strobloem, gebruikt in het beeld van deze Aroma Quiz, werd genomen door Chrystel Gérard tijdens een bezoek in de zomer 2023 aan Les producteurs en Herbes in Goujounac, Lot, Frankrijk.

Lees het reisverslag in de okt-dec. 2023 editie van aroma: Les Producteurs en Herbes – Hydrolaten uit de Franse Lot

Deze Aroma Quiz geeft geen medisch advies. De informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en ander materiaal in de Aroma Quiz is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Geen enkel materiaal in de Aroma Quiz is bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener als je vragen hebt over een medische aandoening of behandeling en negeer nooit professioneel medisch advies of stel het zoeken daarvan nooit uit vanwege iets dat je in de Aroma Quiz hebt gelezen.

In partner samenwerking met aroma – Het tijdschrift
In partner samenwerking met aroma – Het tijdschrift
aroma is het educatief driemaandelijks tijdschrift over essentiële oliën en medicinale planten.

Ontdek de edities

Lees de FAQ - Veelgestelde vragen

Schrijf in op de maandelijkse aroma nieuwsbrief en ontvang nieuws uit de wereld van de fyto-aromatherapie en informatie over onze edities.