Spring naar de inhoud
Video on-demand opleiding: Essentiële oliën aankopen: kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Programma en boek
20 december 2021 - bijgewerkt op 22 oktober 2023 door 
Citeer als: De Vuyst, G. (2021) Ylang-Ylang: tropisch bedwelmend!. Aroma Blog. https://geertdevuyst.be/artikel/ylang-ylang-essentiele-olie-aromatherapie/

Ylang-Ylang: tropisch bedwelmend!

In dit artikel stel ik je voor aan Ylang-ylang essentiële olie, bekomen door distillatie van de groen-gele bloem van Cananga odorata uit Madagaskar en de eilandengroep Comoren, gekend om haar unieke tropische hartnoot: een sterk, zoet, rijk bloemaroma.

Ontdek ook Lazy midsummer, een zoet-zwoele aromatische blend met fruit- en houtnoten en amber nuances. Perfect in de zomer, hoogst noodzakelijk in de winter.
Dit is een Aroma Plus artikel, exclusief voor Aroma Plus abonnees
Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo,

Ik ben Geert. Ik geef opleidingen over essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie en wellbeing workshops rond geurbeleving in bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

→ Schrijf in op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, Aroma Talks en Aroma Blog artikels.

→ Lees ook de tweewekelijkse  Maandagochtendnieuwsbrief: start je week met een frisse kijk op geurbeleving, essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Geert