Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (7e editie) -20% Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei 2024 Programma en inschrijven
28 augustus 2022 - bijgewerkt op 8 januari 2023 door 
Citeer als: De Vuyst, G. (2022) Aromatherapie! Of niet?. Aroma Blog. https://geertdevuyst.be/artikel/aromatherapie-of-niet/

Aromatherapie! Of niet?

Bieden essentiële oliën een juist en geschikt antwoord op de doelen die een op planten gebaseerde therapeutische toepassing zich stelt? Een brede en kritische kijk op de toepassing van essentiële oliën lijkt noodzakelijk.

Hebben heerlijk-geurende essentiële oliën (EO) je hart gewonnen en spaar je tijd noch energie om kennis te vergaren? Misschien wil of hoop je dat ze een antwoord kunnen bieden op zowat elk ongemak of elke kwaal.

Om het gebruik van EO in aromatherapeutische toepassingen zinvol en veilig te maken, is het van belang om kritisch te kijken naar elke toepassing. Een belangrijke vraag is of deze (meestal) heerlijk geurende plantenextracten een juist en meest geschikt antwoord bieden op wat je wenst te bereiken: het doel van je toepassing.
Dit is een Aroma Plus artikel, exclusief voor Aroma Plus abonnees
Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo,

Ik ben Geert. Ik geef opleidingen over essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie en wellbeing workshops rond geurbeleving in bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

→ Schrijf in op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, Aroma Talks en Aroma Blog artikels.

→ Lees ook de tweewekelijkse  Maandagochtendnieuwsbrief: start je week met een frisse kijk op geurbeleving, essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Geert