Spring naar de inhoud
Opleiding Natuurlijke antwoorden op stress en slaapproblemen in Lauwe (België) op zaterdag 25 maart 2023 Info & inschrijven

Wie is wie?

Docenten en Aroma Talk sprekers

Geert De Vuyst

Bij elke studie lijkt het me fundamenteel een 360 graden open kijk op de wereld te hanteren. Bij het samenstellen van kwaliteitsvolle opleidingen en Aroma Talks zoek ik expertise, complementair aan mijn eigen kunnen. Daarom werk ik samen met opmerkelijke en talentvolle professionals.

Ik stel ze graag aan je voor.

alfabetisch

Tine Callebaut

Tine Callebaut - Unicorn your life

Tine Callebaut is bedrijfspsychologe en het gezicht achter de ont-haast-praktijk Unicorn your Life. Individuen kunnen bij haar terecht in hun zoektocht naar de meest authentieke, energieke en betekenisvolle versie van zichzelf. Centraal in Tine’s aanbod staat het werken rond de thema’s talent- en vitaliteitsmanagement. In haar rugzak zit 15 jaar ervaring in de HR-wereld en een specialisatie in stress- & burn-out preventie.

Herlinde Salaerts

Herlinde Salaerts, Lotus Relaxatiecentrum

Herlinde Salaerts is massagetherapeute, herboriste en gecertificeerd Yoga Nidra docente en opgeleid tot yogadocente door Maria Clicteur en Jens Keygnaert. In Lotus Relaxatiecentrum in Lauwe biedt ze therapeutische massage, yoga (yogales, yogatherapie en Yoga nidra) en bio-esthetische behandelingen.

Sorien Staelens

Sorien Staelens - Soria Bel

Sorien Staelens is afgestudeerd in het jaar 2020 als industrie apotheker aan de universiteit Gent. Naast haar interesse in sport en natuur is ze van jongs af aan al zeer geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Sinds kort volgt ze een opleiding als orthomoleculair therapeut en geeft ze verschillende opleidingen voor de firma Soria Bel. Haar doel is om de rol van fytotherapie opnieuw in een gezonde levensstijl te integreren.

Geert Verhelst

Geert Verhelst

Geert Verhelst is arts en is gespecialiseerd in de kruidengeneeskunde en de orthomoleculaire therapie. Geert is technisch directeur en samensteller van het gamma wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen bij Mannavital en consultant voor Ladrôme Laboratoire, de Franse expert in aromatische en geneeskrachtige planten. Geert is auteur van het iconisch Groot Handboek Geneeskrachtige Planten en co-auteur van het Groot Handboek Aromatherapie, publiceert in BioGezond, Placebo Nocebo en OrthoFyto, is docent aan De Levensschool en geeft sinds 20 jaar lezingen over voeding, kruiden en verantwoorde voedingssupplementen.

In de Aroma Talks maken we je wegwijs in de aromatherapie en de fytotherapie:
Aroma- en fytotherapie bij depressie
Aroma- en fytotherapie: een droomkoppel

Ontdek een selectie van Geert’s publicaties in de Aromatherapie Literatuur Database

Groot Handboek Geneeskrachtige Planten - Verhelst, G.

Verhelst, G. (2021). Groot handboek geneeskrachtige planten. (10 ed.). Mannavita.

Groot Handboek Aromatherapie - Van den Eede, G., & Verhelst, G.

Van den Eede, G., & Verhelst, G. (2022). Groot handboek aromatherapie. Mannavita.

Plan je opleidingen

Natuurlijke antwoorden op stress en slaapproblemen (Niveau 2)

Opleiding van 1 dag, 9u30-17u (6u lesuren) met Geert De Vuyst, Tine Callebaut (Unicorn your Life), Sorien Staelens (Soria Bel).

op locatie Lente-editie 2023: zaterdag 25 maart 2023 Info & inschrijven

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1)

Opleiding van 5 avonden, 19-21u (10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 25 sept., 2+9+16+23 okt. 2023 Info & inschrijven

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen (Niveau 2)

Opleiding van 5 avonden, 19-21u (10 lesuren) met Geert De Vuyst.

→ online live-stream Herfsteditie 2023: 6+13+20+27 nov., 4 dec. 2023 Info & inschrijven