Spring naar de inhoud
Video on-demand opleiding: Essentiële oliën aankopen: kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Programma en boek

Aroma Quiz

I Love Bergamot

Hoe begin ik eraan? Lees de instructies in het Hulpcentrum

Bergamot, de Italiaanse citrusvrucht bij uitstek, verleidt. Het koudgeperst extract is onmisbaar in de aromatherapie, en nog minder in de parfumerie.

Daarom bevat deze quiz extra vragen over enkele legendarische parfums. Deze vragen zijn optioneel en tellen niet mee in je score.

Om je leergierigheid te prikkelen, bevat deze quiz drie vragen over de stereochemie. Deze vragen op expertniveau zijn optioneel en tellen niet mee in je score.

Geniet!

Deze Aroma Quiz geeft geen medisch advies. De informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en ander materiaal in de Aroma Quiz is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Geen enkel materiaal in de Aroma Quiz is bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener als je vragen hebt over een medische aandoening of behandeling en negeer nooit professioneel medisch advies of stel het zoeken daarvan nooit uit vanwege iets dat je in de Aroma Quiz hebt gelezen.