Spring naar de inhoud

Publicaties

aroma – Het tijdschrift

aroma, het educatief driemaandelijks tijdschrift over essentiële oliën en medicinale planten.

Collectie – Aromatherapie in de 21e eeuw

In de collectie “Aromatherapie in de 21e eeuw” houdt Geert De Vuyst het traditioneel gebruik van aromatische planten en essentiële oliën tegen het licht van recent wetenschappelijk onderzoek en de eigen praktijkervaring als therapeut. Hij formuleert aromatherapeutische toepassingen die complementair inzetbaar zijn in een integratieve aanpak van de gezondheid.

De Aroma Blog

Geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten
en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie

Aromatherapie Extract Database

De Aromatherapie Extract Database is hét online referentiewerk van aromatische plantenextracten: van essentiële olie, over CO2 extract tot absolue.

Aromatherapie Literatuur Database

De Aromatherapie Literatuur Database selecteert wetenschap en boeken over aromatische plantenextracten en toepassingen in de aromatherapie.

Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo,

Ik ben Geert. Ik geef opleidingen over essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie en wellbeing workshops rond geurbeleving in bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

→ Schrijf in op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, Aroma Talks en Aroma Blog artikels.

→ Lees ook de tweewekelijkse  Maandagochtendnieuwsbrief: start je week met een frisse kijk op geurbeleving, essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Geert