Spring naar de inhoud

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen

Opleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten
Met certificatie - Niveau 2 (Specialisatie)

Online herfst-editie 2022

Opleidingen & workshops - Geert De Vuyst
Opleidingen & workshops - Geert De Vuyst
Opleidingen & workshops - Geert De Vuyst

Een aanpak die mij heeft uitgenodigd tot een meer kritische kijk op aromatherapie, waardoor ik me wil blijven informeren en wil volharden in de ... Meer studie van essentiële oliën en hun toepassingswijzen. Ik ben nog maar in de beginfase. Dank je wel en veel succes met de toekomst.

 Isabelle Degrez op 30 oktober 2020

Deze opleiding was heel interessant, verzorgd gegeven en gaf ons ook de gelegenheid de essentiële oliën te testen. Een aanrader! Hartelijk dank, ... Meer Geert.

 Isabelle Eïd op 19 november 2019

De opleiding “Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen” met certificatie Niveau 2 biedt een praktijkgerichte studie van het gebruik van essentiële oliën, CO2-extracten en hun werkzame biochemische bestanddelen bij de behandeling van musculoskeletale aandoeningen (MSA) via cutane toepassingen: lokale behandeling en massage.

De studie besteedt tevens aandacht aan het gebruik van verse en/of gedroogde planten en andere soorten aromatische plantenextracten, die in de kruidengeneeskunde oraal worden toegediend bij de behandeling van musculoskeletale aandoeningen.

of schrijf in onderaan deze pagina.

Voor wie?

Deze opleiding richt zich tot:

  • professionals: therapeuten en professionals actief in manuele therapieën; medische, paramedische en verzorgende beroepen; spa-, wellness- en beautyprofessionals …
  • particulieren, opgeleid of ervaren. Heb je twijfels of dit voor jou is? Contacteer de docenten.
  • studenten

Certificatie

Opleiding met certificatie. Het opleidingscertificaat Specialisatie (Niveau 2) wordt uitgegeven door Geert De Vuyst, BE 0825 999 441.

Indien je een  opleidingscertificaat wenst, is deelname aan alle lesuren van de opleiding verplicht.

Data

Opleiding van 3 avonden (6 lesuren) op maandag 19-21u: 7+14+21 november 2022

Om deel te nemen aan deze opleiding heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Je ontvangt instructies na inschrijving.

Tarief

€ 140/opleiding van 3 lessen van 2 uur (6 lesuren) (€ 46/lesdag), vrijgesteld van BTW.

Voorafbetaling bij inschrijving van € 75; saldo betaalbaar uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding, zijnde 24 oktober 2022.

Schrijf in uiterlijk 24/10 en ontvang de voorbereidende e-mails tijdig in je mailbox. Deze e-mails zijn informatief en optioneel en laten ons toe je opleiding samen optimaal voor te bereiden.

Schrijf je in na 24/10? Je kan inschrijven tot zondag 6 oktober met online betaling van het volledig cursusgeld.

Lees de Algemene Voorwaarden.

Meer informatie

Contacteer de docent:

Geert De Vuyst

Tel.: +32 477 930 255

E-mail: hello@geertdevuyst.be

Online inschrijven