Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (7e editie) -20% Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei 2024 Programma en inschrijven
Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

 

De Aroma Talks

Rozengeur en maneschijn

Een geurende ode aan de liefde

David Brooke Martin @ unsplash.com

Foto David Brooke Martin @ unsplash.com

We maken een reis doorheen de geurende wereld van de zoete liefde.

De parfumerie tekent de liefde in alle kleuren: van weelderige en epische geuren tot tedere en hartverwarmende parfums. Ontsproten uit de natuur en uitgegroeid door en in de chemie, speelt de parfumeur sinds begin vorige eeuw met duizenden natuurlijke en (vooral) synthetische moleculen.

In deze Aroma Talk ontdek je 10 aroma’s uit de natuurlijke aromatherapie: Bergamot, Lemongrass, Lavendel, Jasmijn, Roos, Ylang-ylang, Vanille, Mirre, Sandelhout en Patchoeli. Geuren spreken tot de verbeelding, dus zijn ook de liefdesperikelen uit de mythologie van de partij.

Duotalk met Ellis Gijsen

Ellis is moeder en oma, Portugal-lover en bouwt haar Brugse praktijk rond emotie, psyche en geur. Met haar workshop “Maak je natuurlijke parfum” biedt ze de mogelijkheid om een uniek parfum samen te stellen met je favoriete geuren. Boek een workshop met Ellis voor jezelf of met een klein, zelf gekozen groepje mensen. Ellis biedt tevens een aangepaste versie van de workshop voor kinderen vanaf 11/12 jaar.

  • De Aroma Talks zijn beknopte online talks van 1 uur.
    Op zoek naar een opleiding? Plan je opleidingen met de Kalender

Voor wie?

Deze Aroma Talk richt zich tot:

  • Welkom zonder en met voorkennis

Datum

Online talk, via Zoom

don. 9 juni, 19-20u

Om deel te nemen aan deze Aroma Talk heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Je ontvangt instructies na inschrijving.

Tarief

Tarief: € 29, vrijgesteld van BTW*

Je ontvangt een plantenlijst (PDF)

Meer informatie

Contacteer de docent:

Geert De Vuyst

Tel.: +32 477 930 255

E-mail: hello@geertdevuyst.be

*Inschrijven en betalen voor de Aroma Talks kan enkel online. Je betaling is vereist bij inschrijving. Voor deelname aan de Aroma Talks wordt geen certificaat uitgegeven. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Online inschrijven

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.