Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten - Online interactieve live-stream in 5 avonden - Start 25 sept Programma & inschrijven
Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

 

online live-stream

certificatie Niveau 1 – Welkom met en zonder voorkennis

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten
Wintereditie 2022-2023

Wetenschap + Frans pionierswerk + Traditioneel gebruik

Basisopleiding Aromatherapie
& Aromatische Plantenextracten

Foto (c) volant @ unsplash.com

Dankjewel Geert om me te introduceren in de wonderlijke wereld van de aromatherapie! Bedankt voor de aangename en inspirerende lessen!

 Sigrid op 8 februari 2023

Een goede opleiding vinden (prijs-inhoud) vond ik niet zo makkelijk tot ik die van Geert tegenkwam, ik was meteen verkocht. Zelf had ik al veel ... Meer webinars, cursussen etc gevolgd dus ik acht mezelf geen beginner en toch heb ik MEGA veel bijgeleerd tijdens Geert's lessen. Je krijgt onderbouwde informatie en dat vind ik geweldig interessant. Ik ben zéér blij dat ik de stap genomen heb om deze opleiding te volgen en kan het aan iedereen aanraden. Niet twijfelen maar doen. Ik volg zeker nog lessen!

 Lisa De Graef op 30 november 2022

Heel fijne opleiding, massa's bijgeleerd, alles duidelijk uitgelegd. Wat ben ik blij van mijn nuttige tijdsbesteding. Top ! Een aanrader voor al wie ... Meer interesse heeft in de etherische oliën en de geurbeleving voor geest en lichaam.

 Anja op 28 oktober 2022

Basisopleiding Aromatherapie - Geert De Vuyst

De Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten met certificatie Niveau 1 biedt je een praktijkgerichte studie van essentiële oliën en andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Voor wie?

Deze opleiding staat open voor iedereen, met of zonder voorkennis.

Certificatie

Opleiding met certificatie. Het opleidingscertificaat Basis (Niveau 1) wordt uitgegeven door Geert De Vuyst, BE 0825 999 441.

Data

Opleiding van 5 avonden (10 lesuren) op maandag 19-21u:
9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023

Om deel te nemen aan deze opleiding heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Je ontvangt instructies na inschrijving.

Tarief

€ 245 excl. BTW + 21% BTW.

Inclusief een gratis Aroma Plus lidmaatschap van 6 maanden.

Voorafbetaling bij inschrijving van € 125 excl. BTW; saldo betaalbaar uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding, zijnde 26 dec. 2022.

Lees de Algemene Voorwaarden.

Inschrijven

Schrijf je in vanuit Nederland of een ander EU land buiten België en beschik je over een actief BTW nummer, dan wordt de BTW “verlegd”.

E-mail ons je bedrijfsgegevens voor je inschrijft, zodat we je account correct kunnen instellen.

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.