Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten - Online interactieve live-stream in 5 avonden - Start 25 sept Programma & inschrijven
Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

 

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten
Online herfsteditie 2022

Wetenschap + Frans pionierswerk + Traditioneel gebruik

Met certificatie - Welkom met en zonder voorkennis

Basisopleiding Aromatherapie
& Aromatische Plantenextracten

Foto (c) volant @ unsplash.com

Dankjewel Geert om me te introduceren in de wonderlijke wereld van de aromatherapie! Bedankt voor de aangename en inspirerende lessen!

 Sigrid op 8 februari 2023

Een goede opleiding vinden (prijs-inhoud) vond ik niet zo makkelijk tot ik die van Geert tegenkwam, ik was meteen verkocht. Zelf had ik al veel ... Meer webinars, cursussen etc gevolgd dus ik acht mezelf geen beginner en toch heb ik MEGA veel bijgeleerd tijdens Geert's lessen. Je krijgt onderbouwde informatie en dat vind ik geweldig interessant. Ik ben zéér blij dat ik de stap genomen heb om deze opleiding te volgen en kan het aan iedereen aanraden. Niet twijfelen maar doen. Ik volg zeker nog lessen!

 Lisa De Graef op 30 november 2022

Heel fijne opleiding, massa's bijgeleerd, alles duidelijk uitgelegd. Wat ben ik blij van mijn nuttige tijdsbesteding. Top ! Een aanrader voor al wie ... Meer interesse heeft in de etherische oliën en de geurbeleving voor geest en lichaam.

 Anja op 28 oktober 2022

De Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten met certificatie Niveau 1 biedt je een praktijkgerichte studie van essentiële oliën en andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

of schrijf in onderaan deze pagina.

Voor wie?

Deze opleiding staat open voor iedereen, met of zonder voorkennis.

Certificatie

Opleiding met certificatie. Het opleidingscertificaat Basis (Niveau 1) wordt uitgegeven door Geert De Vuyst, BE 0825 999 441.

Data

Opleiding van 5 avonden (10 lesuren) op maandag 19-21u:
26 sept., 3+10+17+24 okt. 2022

online live-stream

Om deel te nemen aan deze opleiding heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Je ontvangt instructies na inschrijving.

Tarief

€ 195/opleiding van 5 lessen van 2 uur (10 lesuren) (€ 39/lesdag), vrijgesteld van BTW

Voorafbetaling bij inschrijving van € 95; saldo betaalbaar uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding, zijnde 12 sept. 2022.

Schrijf in uiterlijk 12/09 en ontvang de voorbereidende e-mails tijdig in je mailbox. Deze e-mails zijn informatief en optioneel en laten ons toe je opleiding samen optimaal voor te bereiden.

Schrijf je in na 12/09? Je kan inschrijven tot 25 september met online betaling van het volledig cursusgeld.

Lees de Algemene Voorwaarden.

Meer informatie

Contacteer de docent:

Geert De Vuyst

Tel.: +32 477 930 255

E-mail: hello@geertdevuyst.be

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.