Spring naar de inhoud
Zomerpromotie -20 EUR Video on-demand opleiding: Essentiële oliën aankopen: kwaliteit en duurzaamheid. Programma en boek
Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

 

De Aroma Talks

Aroma- en fytotherapie bij depressie

(c) Luis Galvez @ unsplash.com

(c) Luis Galvez @ unsplash.com

Dipje of depressie? In deze Aroma Talk maken dokter Geert Verhelst en Geert De Vuyst je wegwijs in de keuze van opmonterende en helende plantenextracten bij zwaarmoedigheid en depressie.

Zowel in de aromatherapie  als in de fytotherapie worden plantenextracten ingezet bij talloze gezondheidsproblemen, zowel preventief als curatief. Aansluitend op de eerdere Aroma Talk “Aroma- en fytotherapie: een droomkoppel” maken dokter Geert Verhelst en Geert De Vuyst je wegwijs in de keuze van opmonterende en helende plantenextracten en hun toedieningswijzen bij zwaarmoedigheid en depressie.

  • De Aroma Talks zijn beknopte online talks van 1 uur.
    Op zoek naar een opleiding? Plan je opleidingen met de Kalender

Geert Verhelst

Geert Verhelst is arts en is gespecialiseerd in de kruidengeneeskunde en de orthomoleculaire therapie. Geert is technisch directeur en samensteller van het gamma wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen bij Mannavital en consultant voor Ladrôme Laboratoire, de Franse expert in aromatische en geneeskrachtige planten. Geert is auteur van het iconisch Groot Handboek Geneeskrachtige Planten, publiceert in BioGezond, Placebo Nocebo en OrthoFyto, is docent aan De Levensschool en Reliantie en geeft sinds 20 jaar lezingen over voeding, kruiden en verantwoorde voedingssupplementen.

Geert De Vuyst

Geert De Vuyst geeft opleidingen en workshops over geurbeleving, essentiële oliën en aromatische plantenextracten met bijzondere aandacht voor stress, energietekort & burn-out, psycho-emotionele klachten en pijncondities.

Voor wie?

Deze Aroma Talk richt zich tot:

  • Welkom zonder en met voorkennis

Datum

Online talk, via Zoom

maandag 2 mei 2022, 19-20u

Om deel te nemen aan deze Aroma Talk heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Je ontvangt instructies na inschrijving.

Tarief

Tarief: € 29, vrijgesteld van BTW*

Je ontvangt een beknopte plantenlijst (PDF)

Meer informatie

Contacteer de docent:

Geert De Vuyst

Tel.: +32 477 930 255

E-mail: hello@geertdevuyst.be

*Vrijgesteld van BTW tot 30/06/2022, nadien + 21% BTW. Inschrijven en betalen voor de Aroma Talks kan enkel online. Je betaling is vereist bij inschrijving. Voor deelname aan de Aroma Talks wordt geen certificaat uitgegeven. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Online inschrijven

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.