Spring naar de inhoud
Opleiding Formuleren met essentiële oliën – De kunst van het mengen: live-stream + video replay – schrijf in per lesdag Programma en inschrijven
Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

 

online live-stream

Aroma Talk – Geert nodigt uit

In de “Geert nodigt uit” edities van de Aroma Talks verwelkom ik opvallende figuren die op een knappe, eigenzinnige en inspirerende manier essentiële oliën en aromatische planten inzetten in de aromatherapie en de fytotherapie.

Maak een theetje, sit back, relax en laat je inspireren!

Geert Verhelst

Geert Verhelst – Mannavita

Geert is arts, gespecialiseerd in de kruidengeneeskunde en de orthomoleculaire therapie. Geert is technisch directeur en samensteller van het gamma voedingssupplementen bij Mannavital en consultant voor Ladrôme Laboratoire. Geert is co-auteur van het net verschenen Groot Handboek Aromatherapie dat hij in deze Talk voorstelt.

Kim Lauryssen – MIK geurbeleving

Kim Lauryssen – MIK geurbeleving

Kim is aromatherapeute, mama, echtgenote en zorgverleenster. Met MIK Geurbeleving neemt ze je mee op reis doorheen de natuur. Kim ondersteunt je met aromatherapie voor het ganse gezin: tips, tricks & recepten.

Lisa De Graef – Moonalisa's

Lisa De Graef  – MOONALISA’s

Lisa is een enthousiaste mama met een passie voor essentiële oliën en alles wat de natuur te bieden heeft. Op haar kersverse site Moonalisa’s lees je praktische en informatieve blogs waarmee je jezelf en iedereen rondom jou op een natuurlijke manier kan ondersteunen.

  • De Aroma Talks zijn beknopte online talks van 1 uur.
    Op zoek naar een opleiding? Plan je opleidingen met de Kalender

Voor wie?

Welkom zonder en met voorkennis

Datum

Online talk, via Zoom

Ma. 19 dec. 2022, 19-20u

Tarief

Tarief: gratis deelname mits inschrijving

Opgelet! Om deel te nemen aan deze Aroma Talk heb je een Zoom account nodig. Heb je nog geen Zoom account, maak dan je gratis account aan op de Zoom website. Je ontvangt instructies na inschrijving.

Meer informatie

Contacteer de docent:

Geert De Vuyst

Tel.: +32 477 930 255

E-mail: hello@geertdevuyst.be

Online inschrijven

Max. 99 deelnemers. Indien deze Aroma Talk volzet is kan je inschrijven op de wachtlijst. We contacteren je tot 24 uur voor aanvang mocht een plaats vrij komen. Je bent dan vrij al dan niet deel te nemen.

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.