Spring naar de inhoud

Partners

Ladrôme Laboratoire

Ik ben ambassadeur voor Ladrôme Laboratoire, de Franse expert in aromatische en geneeskrachtige planten (Saillans, departement Drôme). Ladrôme biedt een breed gamma aan biologische producten in aromatherapie, fytotherapie, Bach-bloesems en propolis. In het kader van de samenwerking bied ik interactieve, praktijkgerichte en seizoensgebonden workshops aan de consument-eindklant van de Belgische Ladrôme verdelers. De workshops worden door de handelaars ingepland en georganiseerd, met financiële tussenkomst door Ladrôme.

Verkoop je het gamma van Ladrôme via Mannavita in je handelszaak in België? Plan een Ladrôme Workshop voor je klanten.

Over Ladrôme Laboratoire

Ladrôme Laboratoire is de Franse expert in aromatische en geneeskrachtige planten, gevestigd in Saillans in het Franse departement Drôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes). Ladrôme biedt een breed gamma aan biologische producten in aromatherapie, fytotherapie, Bach-bloesems en propolis.

Op zoek naar markt- en klantgerichte expertise voor je brand? Lees meer over het ambassadeurschap en ad hoc samenwerkingen.

In 2018 creëerde ik de tweedaagse opleiding voor professionals “Application thérapeutique des huiles essentielles par voie cutanée et par le massage” in het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux, waarin ik de cutane toepassing van essentiële oliën bij stress en musculoskeletale pijnen kader in een therapeutisch protocol. De opleiding, in de Franse taal, is bedoeld voor therapeuten en gezondheidsprofessionals.

Over het Collège

Het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux biedt een volledig opleidingsprogramma in de wetenschappelijke aromatherapie. Dominique Baudoux, apotheker aromatoloog, wereldwijd erkend auteur en docent, oprichter van een laboratorium in de aromatherapie met internationale reputatie, deelt sinds meer dan 25 jaar zijn visie op gezondheid en zijn expertise met elkeen die op zoek gaat naar krachtige en efficiënte middelen tegen ziekte.