Spring naar de inhoud

Blending in de aromatherapie

Met certificatie - Niveau 2 (Specialisatie)

Deze pagina is in opbouw. Wens je meer te weten over deze opleiding, e-mail hello@geertdevuyst.be

Blending in de aromatherapie

Over deze opleiding

Leer de principes, praktijk en kunst van het mengen van essentiële oliën in blends (mengsels): opleiding met certificatie Niveau 2.

Pagina in opbouw

Waarom deze opleiding volgen?

✓ Opleiding met Certificatie: Specialisatie (Niveau 2).

Vakdocent met ervaring in het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux (Enghien), VIVES Hogeschool (Kortrijk), vormingsorganisaties en met workshops bij therapeuten, in bedrijven en organisaties.

✓ Studeer met een open kijk op de wereld van de aromatherapie: de studie bouwt op het traditioneel gebruik van aromatische planten, kennis uit het Franse pionierswerk in de aromatherapie, wetenschappelijk onderzoek en vakliteratuur.

✓ Blijf leren, ook na het volgen van deze opleiding, met je persoonlijk Aroma Plus membership

Leerresultaten

Pagina in opbouw

Voor wie?

Deze opleiding staat open voor iedereen, met of zonder voorkennis.

Certificatie

Opleiding met certificatie. Het opleidingscertificaat Specialisatie (Niveau 2) wordt uitgegeven door Geert De Vuyst, BE 0825 999 441.

Indien je een  opleidingscertificaat wenst, is deelname aan alle lesuren van de opleiding verplicht.

Opleidingen & workshops - Geert De Vuyst
Opleidingen & workshops - Geert De Vuyst
Opleidingen & workshops - Geert De Vuyst

Programma

De programma-inhoud kan gewijzigd worden zonder individuele kennisgeving.

Les 1

Pagina in opbouw

Les 2

Pagina in opbouw

Les 3

Pagina in opbouw

Docent

Geert De Vuyst

 • Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops
 • Geert De Vuyst biedt wellbeing workshops rond geurbeleving en opleidingen met certificatie over aromatische plantenextracten en toepassingen van de aroma- en fytotherapie.

  In 2018 creëert Geert de tweedaagse opleiding voor professionals “Application thérapeutique des huiles essentielles par voie cutanée et par le massage” in het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux (Enghien, België)In 2019 introduceert hij het vak Aromatherapie in de “Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement” bij VIVES Hogeschool (Kortrijk, België).

  Op de Aroma Blog verhaalt Geert over geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie.

 • test

Geert legt alles rustig en duidelijk uit! Aromas en alle toepassingen was in het begin Chinees voor mij maar door zijn heldere, geduldige aanpak kon ik na de cursus zonder problemen blends maken en heb ik enorm veel bijgeleerd. Aanrader!

Rani

Aromazorg vond ik één van de leukste vakken binnen de opleiding. Geert bezit een enorme hoeveelheid kennis die hij met passie weet over te brengen aan de studenten. Ik heb super veel geleerd over o.a. de samenstelling en de werking van etherische oliën, maar ook over hoe je zelf blends kan maken met diverse oliën. Vandaag de dag pas ik nog altijd mijn verkregen kennis in het dagelijkse leven toe. Kortom een super leerzame en toffe cursus!

Ilse

Slim leren!

Pak je studie slim aan!

 1. Geef je volle aandacht aan de docent tijdens de les: luister, kijk en ruik.
 2. Je ontvangt een praktijkgerichte beknopte syllabus (digitaal, in PDF formaat) voor aanvang van elke les.
 3. De Powerpoint presentatie wordt niet ter beschikking gesteld. Alle thema’s worden besproken in je syllabus.

Voor online edities:

 1. Op lesdagen wordt geen technische ondersteuning voorzien voor het Zoom platform.
 2. De lessen worden niet opgenomen. Kies voor een duidelijk engagement om alle lessen in de opleiding te volgen op de oorspronkelijk geplande data. Mis je een les, dan kan je deze onder bepaalde voorwaarden inhalen. Lees de Algemene Voorwaarden.

Meer informatie

Contacteer de docent:

Geert De Vuyst

Tel.: +32 477 930 255

E-mail: hello@geertdevuyst.be

Je review

Reik naar de sterren!

[  resterende tekens ]
(Je naam en e-mailadres zijn verplichte velden) Om spam te voorkomen, controleren we je review voordat deze op de website wordt gepubliceerd. Je e-mailadres wordt niet voor een ander doel gebruikt dan om je review op te slaan.