Spring naar de inhoud
Opleiding Natuurlijke antwoorden op stress en slaapproblemen in Lauwe (België) op zaterdag 25 maart 2023 Info & inschrijven
We tonen de artikels waarin je gevraagde publicatie geciteerd wordt: Volatile Constituents of Some Selected Plant Species Traditionally Used as Tea in the Sharri Mountains (Kosovo)

De Aroma Blog

Geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten
en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie

Hoe vind je de Aroma Blog? Laat het me weten! Klik hier om je review in te sturen.

Wauh, nogmaals een paar blogs gelezen ... leuk om de blends van de EO's terug te ontmoeten en weer ... onder de indruk van jouw kennis, geoon ... Meer indrukwekkend ... zalig om te lezen 🙂 🙂

 Leen op 26 december 2022

Je neemt me mee naar heerlijke geuren en vervlogen herinneringen, het heimwee naar verlangen en eenvoud en puurheid. Heerlijk!

 Anne op 10 oktober 2022

Ik kijk altijd uit naar nieuwe blogartikelen! Interessant, nuttig en toegankelijk om te lezen. Enorme nieuwe begrippen met bijzondere aandacht voor ... Meer wetenschap en studies die gedaan of gaande zijn. Dank u!

 Paola Damiani op 12 januari 2022

Beginner, opgeleid of ervaren, of expert? De artikels zijn ingedeeld in drie niveaus.

Beginner

Je start je studie van essentiële oliën, aromatische plantenextracten of toepassingen van de aromatherapie.

Opgeleid of ervaren

Je hebt opleidingen of zelfstudie achter de rug, of hebt ervaring met essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie.

Expert

Je bent onderlegd in het werken met essentiële oliën, toepassingen van de aromatherapie of aromatische plantenextracten.

Je review

Reik naar de sterren!

[  resterende tekens ]
(Je naam en e-mailadres zijn verplichte velden) Om spam te voorkomen, controleren we je review voordat deze op de website wordt gepubliceerd. Je e-mailadres wordt niet voor een ander doel gebruikt dan om je review op te slaan.