Spring naar de inhoud
Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten (Niveau 1) online live-stream 9+16+23+30 jan., 6 feb. 2023 Info & inschrijven
We tonen de artikels waarin je gevraagde publicatie geciteerd wordt: Health Benefits, Pharmacological Effects, Molecular Mechanisms, and Therapeutic Potential of α-Bisabolol

De Aroma Blog

Geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten
en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie

Hoe vind je de Aroma Blog? Laat het me weten! Klik hier om je review in te sturen.

Je neemt me mee naar heerlijke geuren en vervlogen herinneringen, het heimwee naar verlangen en eenvoud en puurheid. Heerlijk!

 Anne op 10 oktober 2022

Ik kijk altijd uit naar nieuwe blogartikelen! Interessant, nuttig en toegankelijk om te lezen. Enorme nieuwe begrippen met bijzondere aandacht voor ... Meer wetenschap en studies die gedaan of gaande zijn. Dank u!

 Paola Damiani op 12 januari 2022

Super tof en leuk om te doen, om te ervaren en om te experimenteren. Iedere maandagochtendmail is altijd weer opnieuw een heerlijk cadeautje om de ... Meer week mee te beginnen. Dankjewel!!

 Ellis op 15 december 2021

Beginner, opgeleid of ervaren, of expert? De artikels zijn ingedeeld in drie niveaus.

Beginner

Je start je studie van essentiële oliën, aromatische plantenextracten of toepassingen van de aromatherapie.

Opgeleid of ervaren

Je hebt opleidingen of zelfstudie achter de rug, of hebt ervaring met essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie.

Expert

Je bent onderlegd in het werken met essentiële oliën, toepassingen van de aromatherapie of aromatische plantenextracten.

 Verfijn je zoekopdracht door hieronder een of meer opties te selecteren en klik "Zoek"
Foto Andy Holmes @ unsplash.comDit is een Aroma Plus artikel
28 augustus 2022Geert De Vuyst

Aromatherapie! Of niet?

Opgeleid of ervaren
Bieden essentiële oliën een juist en geschikt antwoord op de doelen die een op planten gebaseerde therapeutische toepassing zich stelt?
 Dit is een Aroma Plus artikel: meld je aan om Aroma Plus te ontgrendelen (aanmelden)

Je review

Reik naar de sterren!

[  resterende tekens ]
(Je naam en e-mailadres zijn verplichte velden) Om spam te voorkomen, controleren we je review voordat deze op de website wordt gepubliceerd. Je e-mailadres wordt niet voor een ander doel gebruikt dan om je review op te slaan.