Spring naar de inhoud

Geert De Vuyst
Wellbeing workshops | Opleidingen aromatherapie

Geweldige inleiding in de aromatherapie! Geert brengt zijn kennis en ervaring aangenaam over. Ik kan nu al verder met wat ik geleerd heb en heb me ... Meer ook alvast ingeschreven voor een specialisatie-opleiding!

 Anneke De Neve op  op 09 februari 2022

Verrassend aangenaam om naar de lessen te luisteren, de kennis die Geert heeft over EO's en het gebruik ervan is enorm ... een echte aanrader deze ... Meer opleiding ... Je krijgt ook heel veel tips die je dagdagelijks kan gebruiken ... wat super leuk is ... dankjewel!

 Leen Labaere op 08 februari 2022

Wat een waardevolle inleiding in de aromatherapie! Geert weet waarover hij praat en brengt het op een aangename en interactieve manier over.

 Marie-Hélène Huvenne op 08 februari 2022

Basisopleiding Aromatherapie
& Aromatische Plantenextracten

Foto (c) Volant @ unsplash.com

Geert De Vuyst - Opleidingen

Opleidingen aromatherapie

Geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie, complementaire massagetherapie*

Wetenschap + Frans pionierswerk + Traditioneel gebruik

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten

Praktijkgerichte opleiding van essentiële oliën, andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie, met certificatie Niveau 1.

Blending in de aromatherapie

Leer de principes, praktijk en kunst van het mengen van essentiële oliën in blends (mengsels): opleiding met certificatie Niveau 2.

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen

Praktijkgerichte opleiding essentiële oliën bij musculoskeletale aandoeningen (MSA) via cutane toepassing en massage, met certificatie Niveau 2.

*Complementaire massagetherapie. Voor medische behandelingen, contacteer je kinesitherapeut, dokter of arts-specialist in de fysische geneeskunde.

Geert De Vuyst - Aroma Talks

De Aroma Talks

Beknopte, heldere en praktijkgerichte talks over geurbeleving, essentiële oliën en andere aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie en de fytotherapie

Zeer duidelijke spreker, met tips en tricks uit eigen ervaring. Zeker niet langdradig.

 S. Staelens op 13 september 2022

Super leerzaam en goed te volgen. Echt hele waardevolle lessen en wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Lekker interactief. Ik wil graag altijd het ... Meer waarom weten en dat wordt super uitgelegd. Dank Geert . Groetjes Léanne

 Léanne op 13 september 2022

Zeer fijne, super interessante aromatalk bijgewoond (1e keer) en ben helemaal verkocht. Spijtig dat we maar een uurtje hadden, dit had langer mogen ... Meer duren. Nogmaals bedankt en tot ziens 😉

 Lisa De Graef op 12 september 2022

De 10 gouden regels van de aromatherapie

In deze Aroma Talk formuleer ik 10 regels die het gebruik van essentiële oliën in de aromatherapie in goede banen kunnen leiden.

Gezonde gewrichten met kleur op je bord!

Fytochemicaliën in kleurrijke groenten en vruchten voor soepele en gezonde gewrichten en pijnstillende essentiële oliën bij ontstekingspijn.

Drie essentiële oliën voor de herfst

Ontdek 3 essentiële oliën die je tijdens de herfstmaanden ondersteunen bij bacteriële en virale infecties van neus, keel, oor en luchtwegen.

Geert De Vuyst - Workshops

Wellbeing workshops rond geurbeleving

Het aanbod workshops richt zich tot bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

Ben je actief in een onderneming of organisatie en wens je het welbevinden in je werkomgeving te ondersteunen, ontdek de workshops:

Ben je leerkracht of sta je in een project- of kaderfunctie in het onderwijs, ontdek de workshop:

Ben je handelaar, ontdek de unieke workshops voor duurzaam welbevinden in je handelszaak.

Ik geef je ook advies bij het gebruik van natuurlijke aroma’s in je handelzaak.

Recent werk voor: Engie (Brussel) – Engie GBS (Paris) – Ladrôme Laboratoire (Valence, Rhône-Alpes) – Knus by Lucy (Zwevegem) – Living Yoga (Heule) – Avalon (Gent) – Labaere (Zottegem) – Sofie De Lille (Evergem) – Avansa (voorheen Vormingplus) – CVO 3 Hofsteden (Kortrijk) …

Je workshop op maat van je organisatie

E-mail of bel +32 477 930 255

Ook voor een unieke teambuilding, een verkwikkende incentive, een verrassend personeelsfeest, een ongeziene opendeurdag of bij elk creatief bedrijfsevenement …