Spring naar de inhoud

Geert De Vuyst

Wellbeing workshops | Opleidingen

Geert De Vuyst - Opleidingen en Workshops

Hallo, ik ben Geert.

Ik bied wellbeing workshops rond geurbeleving en geef opleidingen met certificatie over aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie.

Ben je actief in een bedrijf, organisatie of het onderwijs? Ontdek de unieke workshops waarin ik elkeen uitnodig tot een hernieuwde impuls in het professionele en persoonlijke leven.

Ben je particulier, therapeut of zelfstandige? Plan je opleidingen met certificatie op twee studieniveaus.

Je brand uitbouwen? Sinds 2010 zet ik mijn markt- en klantgerichte expertise in voor merken en ondernemingen die resoluut inzetten op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers en klanten. Ontdek mijn ambassadeurschap en mogelijkheden tot ad hoc samenwerkingen, of neem contact op: bel +32 477 930 255 of e-mail hello@geertdevuyst.be

Geert

Geert De Vuyst - Workshops

Unieke wellbeing workshops waarin ik uitnodig tot een hernieuwde impuls in het professionele en persoonlijke leven.

Geert De Vuyst - Opleidingen

Opleidingen in twee studieniveaus, over geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie, complementaire massagetherapie*.

Geert De Vuyst - Aroma Talks

De Aroma Talks zijn beknopte, heldere en praktijkgerichte online talks van 1 uur, met live presentatie en vraag & antwoord, over geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie.

Geert De Vuyst - Aroma Blog

Beginner, opgeleid of ervaren, of expert? De Aroma Blog maakt wegwijs in geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie.

Wellbeing workshops rond geurbeleving

Het aanbod workshops richt zich tot bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

Ben je actief in een onderneming of organisatie en wens je het welbevinden in je werkomgeving te ondersteunen, ontdek de workshops:

Ben je leerkracht of sta je in een project- of kaderfunctie in het onderwijs, ontdek de workshop:

Ben je handelaar, ontdek de unieke workshops voor duurzaam welbevinden in je handelszaak.

Ik geef je ook advies bij het gebruik van natuurlijke aroma’s in je handelzaak.

10 Aroma’s voor een actief leven in balans

10 aroma’s ter ondersteuning van het welbevinden: actie op de psyche, de emoties en de lichaamsfuncties | Workshop

Geurbeleving als levenskunst: sleutels tot welbevinden

Deze workshop reikt je sleutels aan tot je persoonlijk welbevinden: je sensoriële ervaring verfijnen, je cognitieve vaardigheden verrijken en geur ervaren als toegangspoort tot mindfulness | Workshop

Geurbeleving voor het welbevinden van leerling(e) en leerkracht

Deze praktijkgerichte workshop richt zich tot leerkrachten en project- en kaderfuncties in het lager en het secondair onderwijs | Workshop

Slaap en stress: het droomkoppel

Ontdek hoe aromatische plantenextracten je kunnen helpen bij het omgaan met acute en chronische stress overdag en bij het in- en doorslapen ’s nachts | Workshop

Recent werk voor: Engie (Brussel) – Engie GBS (Paris) – Mannavita (Wevelgem) – Ladrôme Laboratoire (Valence, Rhône-Alpes) – Knus by Lucy (Zwevegem) – Het Natuurhuis (Merksem) – Living Yoga (Heule) – Avalon (Gent) – Labaere (Zottegem) – Sofie De Lille (Evergem) – Avansa (voorheen Vormingplus) – CVO 3 Hofsteden (Kortrijk) …

Je workshop op maat van je organisatie

E-mail of bel +32 477 930 255

Ook voor een unieke teambuilding, een verkwikkende incentive, een verrassend personeelsfeest, een ongeziene opendeurdag of bij elk creatief bedrijfsevenement …

Opleidingen

Geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie, complementaire massagetherapie*

Geweldige inleiding in de aromatherapie! Geert brengt zijn kennis en ervaring aangenaam over. Ik kan nu al verder met wat ik geleerd heb en heb me ... Meer ook alvast ingeschreven voor een specialisatie-opleiding!

 Anneke De Neve op  op 09 februari 2022

Verrassend aangenaam om naar de lessen te luisteren, de kennis die Geert heeft over EO's en het gebruik ervan is enorm ... een echte aanrader deze ... Meer opleiding ... Je krijgt ook heel veel tips die je dagdagelijks kan gebruiken ... wat super leuk is ... dankjewel!

 Leen Labaere op 08 februari 2022

Wat een waardevolle inleiding in de aromatherapie! Geert weet waarover hij praat en brengt het op een aangename en interactieve manier over.

 Marie-Hélène Huvenne op 08 februari 2022

(c) volant @ unsplash.com
  • Beginner
  • Opgeleid of ervaren
  • Expert

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten

De Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten met certificatie Niveau 1 biedt je een praktijkgerichte studie van essentiële oliën en andere aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

Foto (c) Irene Kredenets @ unsplash.com
  • Beginner
  • Opgeleid of ervaren
  • Expert

Plantaardige drageroliën in de aromatherapie

Praktijkgerichte opleiding over het gebruik van plantaardige oliën in de aromatherapie, met certificatie Niveau 1.

Opleidingen Geert De Vuyst
  • Opgeleid of ervaren
  • Expert

Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen

De opleiding “Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen” met certificatie Niveau 2 biedt een praktijkgerichte studie van het gebruik van essentiële oliën, CO2-extracten en hun werkzame biochemische bestanddelen bij de behandeling van musculoskeletale aandoeningen (MSA) via cutane toepassingen: lokale behandeling en massage.

De studie besteedt tevens aandacht aan het gebruik van verse en gedroogde planten en andere soorten aromatische plantenextracten, die in de kruidengeneeskunde oraal worden toegediend bij de behandeling van musculoskeletale aandoeningen.

Massage Therapy Center - Geert De Vuyst
  • Opgeleid of ervaren
  • Expert

Masterclass complementaire massagetherapie

De Masterclass complementaire massagetherapie is een praktijkgerichte opleiding complementaire massagetherapie* met certificatie Niveau 2 waarin we tegelijk onze eigen beleving en ons praktijkwerk verdiepen, met aandacht voor de zelfzorg van de therapeut.

De Aroma Talks

Beknopte, heldere en praktijkgerichte talks over geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie

Boeiende en heldere uiteenzetting van beide sprekers, gepassioneerd en praktisch gebracht. Een aanrader!

 Anne op 12 juni 2022

Reis door een geurende wereld...de inspirerende online talk van Geert en Ellis nu in de praktijk brengen...een eigen parfum met EO proberen. Als dat ... Meer niet heerlijk klinkt...Dank voor de wijze kennis.

 Betty op 10 juni 2022

Leerrijke talk over hoe Fytotherapie en Aromatherapie mooi samen kunnen ingezet worden. Graag meer van dit

 Katleen Diricx op 04 mei 2022

Rozengeur en maneschijn

In deze Aroma Talk maken we een reis doorheen de geurende wereld van de zoete liefde met 10 aroma’s uit de natuurlijke aromatherapie.

Aroma- en fytotherapie bij depressie

In deze Aroma Talk maken dokter Geert Verhelst en Geert De Vuyst je wegwijs in de keuze van opmonterende en helende plantenextracten bij zwaarmoedigheid en depressie.

Reuktraining met essentiële oliën

In deze Aroma Talk ontdek je een protocol voor reuktraining (geurtraining) met essentiële oliën, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek. 

De Aroma Blog

Geurbeleving, essentiële oliën, aromatische plantenextracten en toepassingen van de aromatherapie

Ik kijk altijd uit naar nieuwe blogartikelen! Interessant, nuttig en toegankelijk om te lezen. Enorme nieuwe begrippen met bijzondere aandacht voor ... Meer wetenschap en studies die gedaan of gaande zijn. Dank u!

 Paola Damiani op 12 januari 2022

Super tof en leuk om te doen, om te ervaren en om te experimenteren. Iedere maandagochtendmail is altijd weer opnieuw een heerlijk cadeautje om de ... Meer week mee te beginnen. Dankjewel!!

 Ellis op 15 december 2021

Ondanks totaal geen kennis te hebben in EO, geurbelevingen en toepassingen ervan vind ik het zalig om erover te lezen, de kennis die Geert heeft over ... Meer deze materie is gigantisch ... ik leer in iedere blog dus heel veel bij ... de ene blog geurt al wat beter dan de andere natuurlijk ... maar iedere week kijk ik er naar uit om een ander plantje, geurtje of kruidje te ontdekken en te leren kennen.

 Leen op 08 december 2021

Wegwijs in de oliën van de aromatherapie

In dit artikel neem ik je mee voor een duik in de gekke complexiteit van oliën en drageroliën in de aromatherapie.

Van aromatische plant naar aromatherapie in 1-2-3

Een inleiding tot drie sleutelwoorden van de complexe wereld van de aromatherapie: aromatische plant, essentiële olie en aromatherapie.

Aromatherapie in 10 woorden

Van essentiële olie tot toepassingswijze: in dit artikel vat ik de complexe wereld van de aromatherapie samen in tien woorden.

*Complementaire massagetherapie. Voor medische behandelingen, contacteer je kinesitherapeut, dokter of arts-specialist in de fysische geneeskunde.